Olăroiu și-a făcut palat la Snagov cu banii arabilor!

Cosmin Olăroiu a strâns adevărate bogăţii în Emiratele Arabe Unite, unde antrenează încă din 2007. Averea lui Olăroiu era evaluată, anul trecut, de Top 300 Capital, la circa 25 de milioane de euro!  Olăroiu a investit o parte din banii obţinuţi la arabi în câteva afaceri şi în proprietăţi.  Vă prezentăm astăzi imagini cu palatul pe care şi l-a construit „Oli” pe malul Lacului Snagov.

casa-olaroiu-18Palatul este amplasat într-un peisaj de vis, plin de verdeaţă. Olăroiu a investit în teren şi în casă circa două milioane de euro, iar imaginile pe care vi le oferim  arată că încă se mai lucrează la impozantul imobil al lui „Oli” de la Snagov.

Mai mulţi muncitori lucrau la finisaje în momentul în carecancan.ro a fotografiat superba vilă a lui Olăroiu.

Plecat din 2007 în Emiratele Arabe Unite pentru a antrena, Olăroiu a devenit unul dintre cei mai de succes tehnicieni de acolo, cucerind de patru ori titlul de campion. Pe lângă cele patru titluri din Emirate, Cosmin Olăroiu a cucerit şi un titlu de campion al Arabiei Saudite, cu Al Hilal.

Oli şi-a trecut în palmares, pe lângă numeroasele campionate câştigate, şi titlul de „antrenor al anului” în Emirate, pe care l-a obţinut de trei ori: în 2014, 2016 şi 2017.

Milioanele încasate de la arabi l-au propulsat pe Olăroiu şi pe treapta cea mai de sus în privinţa averilor strânse de tehnicienii români, „Oli” fiind la egalitate cu Mircea Lucescu din acest punct de vedere, ambii având o avere estimată la circa 25 de milioane de euro.

Olăroiu a fost, în ultima perioadă, luat în calcul şi pentru a ocupa funcţia de selecţioner al României, însă pretenţiile sale financiare nu au putut fi satisfăcute de Federaţia Română de Fotbal. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a recunoscut că l-a ofertat pe Olăroiu şi că se gândeşte în continuare să îl aducă la naţională. „Lui Cosmin Olăroiu i s-a propus postul de selecţioner. Acum, dacă ştim că îşi doreşte, nu vom ezita să îi propunem din nou. Este un antrenor în care noi avem încredere, iar rezultatele îl recomandă”, a declarat, recent, Răzvan Burleanu pentru Sport.ro.

Ca antrenor, Olăroiu a obţinut performanţe formidabile şi în ţară, cucerind cu Steaua un titlu de campion al României în sezonul 2005-2006 şi jucând o semifinală de Cupa UEFA cu „roş-albaştrii” în acelaşi sezon. De asemenea, Oli a mai cucerit cu Steaua o Supercupă a României în 2006 şi o Cupă a României în 2011.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *