Două blonde fac shopping, la Chişinău

Mihaela Popa

Mihaela Popa

Să râdem, să plângem? Chiar nu ştim… Iaca, tocmai am aflat că două blonde din perdeleul local, adică madam Mihaela Po(m)pa şi emigranta doctoriţă Cristina Do(m)bre, au făcut, zilele trecute, o cură de shopping prin Chişinău. Cristinuca şi-a motivat politic prezenţa în capitala Basarabiei, unde a căutat contacte personale pentru „teza de doctorat”, iar Mihaela, pur şi simplu n-a vrut să comenteze. Singurul care a avut treabă cu adevărat a fost Petrică Movilă. Om muncitor şi serios care şi-a onorat toate obligaţiile şi care, din păcate, a trebuit să înghită toate fiţele şi aerele colegelor sale de partid.

Nu pentru mult timp, se pare! Pentru că, la o cafea, celor două blonde le-a venit ideea de a sări în altă barcă politică:

„Aşa, de sanchi, să strice majoritatea şi aşa precară din Parlament”, ne-a şoptit sursa noastră de la Chişinău care cu greu grăia româneşte.

Şi dacă pentru deputata Cristinuca săritura pârleazului nu mai este un pas aşa important – ea trecând de la liberali, la portocali, imediat după ce a fost aleasă -, la Mihaela lucrurile stau mult mai rău. Nu cu trecerea ca şi aranjată la liberali, ci cu impresia creată printre tinerii basarabeni… După ce a stat juma’ de zi să-şi facă pedichiura, manichiura, să se boiască la ochi şi să-şi aşeze părul, unul dintre băieţaşii din magazin i-a şoptit gros la ureche:

„Vai, da şi cur mişto ai cucoană!”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *