Andreea Raicu este ataşată de Iaşi!

Nu s-a aflat pentru prima oară în Capitala Modovei, însă, de fiecare dată, Iaşul îi dă un sentiment de împlinire. Vedeta de la Prima TV, Andreea Raicu, este în prezent prezentatoarea unei emisiuni de divertisment, „M-a făcut mama artist”, şi a aterizat, la sfârşitul săptămânii, printre nămeţi şi ger, cu toată echipa de filmare la preselecţia pentru emisiune, tocmai în clubul Skye, din Copou. Printre altele, Andreea ne-a mărturisit că Iaşul ocupă un loc special în sufletul său:

„Aici mă simt foarte bine! Vin de foarte mult timp în Iaşi şi chiar pot spune că am o relaţie specială cu acest frumos oraş. În trecut, am mai venit pentru prezentările de colecţii ale Irinei Schrotter, cu care am o relaţie foarte bună. Mă simt foarte bine aici, printre voi, doar că îmi este frig!”, ne spune vedeta zâmbind.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Fiind o persoană cu zâmbetul mereu pe buze, Andreea a reuşit să îi facă să zâmbească pe toţi cei care îşi aşteptau rândul la preselecţie. Sute de mame şi copii din toată Moldova au venit, joi şi vineri, pentru a arăta juraţilor că merită să meargă în finală. Noi am ales-o deja pe Andreea!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *