Drama in familia Andreei Balan! De cand a aflat ce s-a intamplat cu una dintre cele mai dragi persoane, este in stare de soc!

Andreea Balan trece prin momente foarte grele. Ieri, bunica din partea tatalui a facut un atac cerebral, iar acum este semiparalizata. Artista este foc si para pe angajatii spitalului din Galati, considerand ca nu-si fac datoria suficient de bine.

Ieri seara, Andreea Balan a primit o veste soc, care a lasat-o fara grai. Bunica sa din partea tatalui a facut un atac cerebral si a ajuns de urgenta la spital. Totusi, se pare ca nu i-a fost administrat la timp tratamentul ce se impune intr-o astfel de situatie, iar femeia a ramas pe jumatate paralizata, starea ei fiind si acum una precara:

„Salvarea a ajuns abia dupa 30 de minute, iar cei de la spital abia daca au bagat-o in seama. Au intarziat foarte mult cu tratamentul ce trebuie facut atunci cand este vorba despre un atac cerebral, iar bunica Andreei a paralizat pe o parte. Abia dupa doua ore a mers cineva la ea. Andreea este foarte suparata pe angajatii spitalului din Galati, acolo unde este internata femeia, considerand ca nu o ingrijesc asa cum trebuie. Nu este normal sa lasi omul sa sufere, sa nu te uiti la el. Unchiul Andreei era disperat, nu stia ce sa mai faca pentru ca un medic sa vina sa o consulte”, a declarat, pentru CANCAN.ro, o persoana apropiata cantaretei.


Tatal artistei a plecat de urgenta la Galati

Cand a auzit vestea, Sandel Balan a plecat val vartej de la Pliesti catre Galati, pentru a fi alaturi de mama lui. Acesta sta non stop cu femeia si incearca sa o ingrijeasca cat mai bine cu putinta.

Tine mereu legatura cu Andreea care isi doreste sa fie cat mai bine informata cu privire la starea de sanatate a bunicii sale, mai cu seama ca acum nu poate ajunge la ea din moment ce are agenda plina de concerte, in weekend.

 

 


Andreea este foarte atasata de bunicile sale

Pana la varsta de 12 ani, atunci cand s-a apucat serios de muzica, Andreea Balan isi impartea timpul intre cele doua bunici. In vacanta de vara mergea la bunica din partea mamei, iar vacanta de iarna o petrecea la bunica paterna.

„Andreea este foarte atasata de bunicile sale, ele au crescut-o. Nu ar suporta ca vreuna dintre ele sa pateasca ceva, le iubeste ca pe ochii din cap. Mai rar asa relatie intre bunici si nepoti”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *