După ce a fost bătut măr în ultimul său meci, Lucian Bute are parte și de bucurii: a devenit tătic!

Lucian Bute trăieşte momente de fericire, după ce soţia lui, Elena, i-a dăruit o fetiţă. Sportivul a postat o primă fotografie cu fetiţa sa, alături de un mesaj, în care anunţă fanii că s-a născut fiica lui, mult dorită şi aşteptată.

,,Eu şi soţia mea suntem încântaţi să anunţăm sosirea fiicei noastre, Ema Anabella. S-a născut pe 3 martie 2017. Viaţa are o nouă semnificaţie pentru noi. Îţi mulţumim, Doamne!”, a fost mesajul pe care l-a postat Bute.

Îşi dorea foarte mult să devină tătic. “Este foarte fericit alături de Elena. Alcătuiesc un cuplu minunat, iar Lucian îşi doreşte cât mai repede un copil. Nu contează dacă va fi băiat sau fată. Pentru ei, ar fi mulţumirea cea mai mare să aibă un copil.”, spunea un apropiat al  multiplului campion mondial la box.

Lucian Bute a avut emoţii cât pentru o întreagă carieră când s-a căsătorit religios cu Elena. Nunta a avut loc în Galaţi, iar pregătirile au avut loc, conform datinei, în localitatea natală a pugilistului, Pechea, aflată în apropierea municipiului de la malul Dunării. Cel mai iubit fiu al comunei, cel alături de care toţi locuitorii au trepidat, au suferit sau – mai ales – s-au bucurat de-a lungul atâtor ani de carieră profesionistă, se căsătorea! Şi nu oricum, ci respectând datina străbună. Aşteptaţi în poartă de părinţi, cei doi miri au apărut la Pechea în cursul dimineţii, coborând din două superbe limuzine Rolls Royce.

SURSA:cancan.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *