Romică vs. Romică, la Consiliul Judeţean

Odată cu dezgheţul şi coborârea milităriei din pod la partidul cu trandafiri, se vede treaba că a început şi bătălia pentru funcţiile rămase libere prin administraţie. Cea mai crâncenă confruntare se anunţă însă la Casa Pătrată, acolo unde nea Kirilov de la Bârnova a rămas ca singur pe poziţia de vice, după plecarea lui Victorel Lupu la Casa Poporului.

Acuma, la pesedeu, cărţile se fac pentru nea Romică Olteanu, om uns cu toate alifiile la viaţa lui şi care credem că va face faţă cu brio funcţiei, mai ales dacă nu va fi zdruncinat prea mult şi tras de guler de colegii mai tineri de prin Cejeu.

Problema este că nea Romică Olteanu nu se luptă singur pe funcţie, la orizont arătându-şi muşchii un alt Romică, şi anume, liberalul Vatră.

vatIar cum echilibrul de forţe în Consiliul Judeţean e la fel de solid precum caimacul sub piciorul muştei, noi ne pregătim de pe acum seminţele şi ne apucăm de pariat. Iar cotele nu sunt chiar de neglijat, bârfitorii simţind deja miros de sânge proaspăt. Cine se mai bagă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *