Dupa ce a ramas “fara regat” si a fost aruncat in strada, „Printul” Cristea a primit lovitura fatala! Ce s-a intamplat cu fetele..

Fotbalistul Adrian Cristea pare ca nu mai are nicio ocazie de sut la poarta. Sportivul este intr-o perioada in care nimic nu pare sa ii mai mearga bine. Astfel, dupa ce si-a pierdut „locusorul de nebunii”, nici femeile nu se mai inghesuie in preajma lui.

Adrian Cristea pare sa se fi transformat din „Print” in „Cersetor”. Zvonurile legate de situatia lui financiara au aparut inca din perioada in care se despartise de Bianca Dragusanu iar acum, dupa ce a ramas si fara echipa de fotbal, se pare ca a fost nevoit sa reduca drastic din cheltuieli.

 

A revenit la ochelarii de tocilar

A revenit la ochelarii de tocilar

Dat afara din apartamentul de fite

Desi, de-a lungul timpului, Adrian Cristea a castigat bani frumosi din fotbal, sportivul nu a stiut sa-i dramaduiasca sau nici macar sa-i cheltuiasca cu cap. Singurul lucru pe care a reusit sa-l cumpere a fost un apartament in zona Diham. Totusi, la ce imagine incerca sa-si construiasca, lui Cristea nu-i placea sa locuiasca in aceasta zona a Bucurestiului, asa ca a inchiriat un apartament de fite in zona Lacului Herastrau.

Cristea nu prea mai are succes nici la femei

Cristea nu prea mai are succes nici la femei

De curand, insa, proprietarii i-au cerut lui Adrian sa elibereze locuinta de pe Soseaua Nordului, pentru neplata chiriei la timp. Fara alte optiuni, sportivul s-a conformat situatiei, iar zilele trecute si-a strans bagajele si s-a intors in vechea locuinta, dupa cum am aflat de la surse din anturajul lui.

 

Nici la capitolul femei nu mai exceleaza

De altfel, si vremurile cand Adi era zilnic asaltat de mesaje si apeluri de la diferite domnisoare au inceput sa apuna. CANCAN.ro l-a intalnit sambata seara intr-un club din Capitala, iar situatia nu a fost una roz, pentru el. Desi erau destul de multe femei pe metrul patrat, niciuna nu a parut extrem de interesata de fotbalist. Intreaga seara, Cristea a incercat sa intre in gratii fetelor care dansau pe langa masa lui, insa fara niciun rezultat. Se pare ca „prietena” de nadejde a fost tigara, acompaniata de paharul cu alcool. Totusi, Adrian parea ca se distreaza, desi intrega seara nu a gasit pe nimeni cu care sa flirteze, uitandu-se dupa fete intr-o parte si-n alta, fara rost, insa.

 

 

S-a lasat de fotbal, dar s-a apucat de afaceri

Momentan, Cristea nu mai are contract cu niciun club de fotbal din Romania sau din strainatate. Asa ca principala sursa de venit este atelierul de creatie vestimentara masculina, despre care se spune ca l-ar detine impreuna cu un prieten. Totusi, afacerile nu par sa ii ofere barbatului situatia financiara cu care a fost obisnuit in ultimii ani. Singura care ii este alaturi neconditionat este fiica lui, Rania, tocmai pentru ca mama ei, Denisa Nechifor, are grija sa-i spuna micutei doar lucruri frumoase despre tatal ei.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *