La o luna de la divort, Bianca a inceput sa-i duca lipsa lui Slav! Dovada ca inca traieste in trecut: „Se vede ca…”

Nu a trecut nicio luna de cand Bianca si Victor Slav s-au prezentat de mana la notar pentru a divorta, si iata ca roscata a si inceput sa-i duca lipsa.

Vremurile in care Victor Slav si Bianca Dragusanu se indragosteau nebuneste pe platourile de filmare de la Pro TV, unde au pus in scena un dans care a intrat in istorie, au apus demult. Asta nu inseamna inca ca, dupa apusul soarelui, roscata nu tanjeste dupa fostul ei sot.

Dovada o da chiar ea, pe pagina de Instagram. Satula parca sa tot sufere in tacere, Bianca a „izbucnit” si a recunoscut, public, ca ii duce dorul fostului sot.

Si-a publicat doua imagini de la filmarile in care a inceput relatia lor si le-a descris simplu: „A fost odata ca niciodata…”. Dupa cateva minute, a mai publicat o imagine, tot din aceeasi zi, tot cu aceeasi descriere.

Sa fie asta o strategie de a-l face pe Slav sa se mai gandeasca la o eventuala reimpacare?

Si fara Slav, si fara Cristea

De cand a divortat, Bianca a devenit tot mai discreta in ceea ce priveste viata personala si nu vrea sa mai vorbeasca nici despre Slav, nici despre Cristea. Cert este ca aparitiile ei publice la bratul fostului sot sunt mai mult amicale si nu mai lasa vederii nicio apropiere fizica, in vreme ce fotbalistul a devenit istorie, dupa escapada de la Paris de la inceputul acestui an.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *