După ce şi-a condus iubita şi fiica acasă, VICTOR SLAV nu a mai rezistat şi a răbufnit! „Omului invidios…”

Victor Slav şi-a condus în sfârşit iubita acasă, bucurându-se de prima noapte petrecută alături de aceasta împreună cu fetiţa lor, Sofia Natalia.

Bianca Drăguşanu i-a dăruit, luni, o fetiţă lui Victor Slav. Acesta susţine că starea de sănătate a iubitei sale este bună, chiar dacă încă mai are dureri şi nu poate alăpta. Victor Slav a asistat la naşterea fetiţei sale şi a povestit totul despre primele clipe de viaţă ale Sofiei. „Medicii m-au avertizat că s-ar putea să leşin. Eram sigur că nu o să leşin. În 10-15 minute a fost Sofia scoasă. A durat cu totul cam 45 de minute. M-am uitat, dar ea mă strângea de mână. Mă mai uitam la ea, mă uitam la ce se întâmplă acolo. Era speriată, dar mai mult era curioasă dacă a ieşit. Fiica mea a fost la fel de grea ca băiatul lui Capatos!„, povestea Victor Slav.

biancadragusanufetita3-1

Însă, după ce a dus-o pe Bianca acasă, Victor Slav nu a mai rezistat şi şi-a vărsat of-ul pe Facebook. Acesta a pus o postare, având drept ţintă comentariile critice lansate la adresa lor. „Omului invidios să nu îi spui niciodată despre bucuria ta. Zi bună şi fără invidie să avem!”, a scris Victor Slav.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *