După ce şi-a făcut de cap în Marbella cu VICA, DANIELA CRUDU s-a pozat topless pe plajă şi a „scăpat” imaginea pe internet!

Vica Blochina, una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, a împlinit 41 de ani şi a petrecut, fără nicio reţinere, ca la 20. Fosta amantă de-o viaţă a lui Victor Piţurcă a plecat în Marbella cu prietenii apropiaţi, printre care şi Daniela Crudu, apoi s-a distrat mai ceva ca o adolescentă plecată pentru prima dată singură.

Vica Blochina s-a distrat cu prietenii ei atât pe plajă, cât şi noaptea în club. S-au băut multe sticle de şampanie, mese frumoase. Cum a obişnuit, şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu toate activităţile pe care le-a desfăşurat în weekend. Vica şi Daniela şi-au etalat trupurile fără cusur în costume de baie sexy şi s-au bucurat de şampanie, muzică şi narghilele.

Însă, euforia a cuprins-o atât de tare pe Cruduţa, încât s-a pozat topless şi a postat imaginea fierbinte pe contul său de instagram, unde fanii i-au putut admira în toată splendoarea sânii tunaţi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *