După ce şi-a schimbat look-ul, NICOLETA NUCĂ s-a lăudat cu imaginea asta fierbinte, în costum de baie, însă… Ce detaliu au observat fanii!

Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X Factor, s-a făcut repede remarcată datorită vocii bune pe care o are, dar şi după ce s-a zvonit că între ea şi Liviu Vârciu ar exista o relaţie.

Cântăreaţa Nicoleta Nucă pare c-a decis că părul lung nu o mai avantajează, aşa că a decis că e momentul să apeleze la o schimbare de look. Artista a postat o serie de imagini cu noua sa înfăţişare, iar fanii au rămas cu gura căscată după ce au observat că Nicoleta Nucă nu mai are părul lung cu care i-a obişnuit. Unii dintre fani s-au grăbit să o critice şi să îi lase diverse comentarii uşor răutăcioase pe Facebook, acolo unde vedeta a şi postat primele imagini cu „noua ea“. Totuşi, cântăreaţa a primit multe încurajări şi felicitări pentru schimbarea radicală de look.

Însă, recent, cântăreaţa şi-a surprins fanii cu o altă fotografie, în care apare în costum de baie, deoarece un anumit detaliu le-a atras atenţia admiratorilor săi online. Nicoleta Nucă apare în imagine cu un abdomen extrem de bine lucrat, iar aprecierile au apărut imediat. „Wow, ce abdomen!”, „Ce abdomen antrenat ai!”, „Eşti superbă!”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Nicoleta.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *