După trei luni de șomaj, Găinușă și «Cusurgiii» și-au găsit televiziune! Au bătut palma cu Digi 24

Mihai Găinuşă a oprit emisiunea “Cusurgiii” în noiembrie pentru că echipa nu mai fusese plătită de pe vremea “Cronicii Cârcotaşilor”. Acum, după câteva luni de şomaj, pare să-şi fi găsit un alt post-gazdă.

Mihai Găinuşă a oprit show-ul “Cusurgiii” pentru că nu mai simţea rostul muncii degeaba. Aşa că şi-a lăsat un timp de gândire şi s-a îndreptat către un alt post de televiziune, Digi 24, unde se pare că deja a semnat un contract pentru o emisiune pe care o va produce din această primăvară.

CRONICA_CARCOTASILOR

“Mihai Găinuşă a avut mai multe întâlniri cu şefii de la Digi 24 şi au ajuns, în sfârşit, la o înţelegere. Din câte am înţeles, părţile au căzut de acord şi au semnat un contract pentru o emisiune care va începe din această primăvară. Mihai Găinuşă a stat mult pe holurile televiziunii până a reuşit să obţină spaţiul de emisie de care avea nevoie”, ne-a spus o sursă din cadrul postului Digi 24.

Potrivit informaţiilor noastre, negocierile s-au purtat şi pentru colegii lui, Dezbrăcatu’, Mistreţu’ şi fina, Oana Ioniţă. Contactat telefonic, Mihai Găinuşă s-a rezumat la a ne declara: “Este adevărat, am fost în vizită la Digi 24, dar a fost o vizită de curtoazie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *