E amanta No. 1! Lidia Buble rupe topurile muzicale de când i-a spart casa lui Răzvan Simion

Lidia Buble are ce să-i povestească lui Moş Crăciun când acesta o va întreba ce a făcut anul acesta; şi-a adjudecat bărbatul iubit şi însurat, s-a transformat într-o divă sexy şi, mai nou, a devenit numărul unu în Top Media Forest România, surclasând dive cu state vechi.

De şase luni a devenit amanta oficială a lui Răzvan Simion, perioadă în care Lidia Buble a cunoscut brusc succesul.

Relaţia cu matinalul a adus-o în atenţia tuturor, iar dacă până în vară foarte puţini ştiau de existenţa unei cântăreţe cu numele Lidia Buble, în numai şase luni, tânăra de 22 de ani a ajuns să o lase în urmă pe Andra la număr de difuzări pe radio şi TV.

Şi-a schimbat stilul vestimentar, imaginea, muzica, iar fetiţa ştrengăriţă s-a transformat într-o divă sexy, cuceritoare şi câştigătoare, dacă ne luăm după datele furnizate de Media Forest România.

A surclasat-o pe Andra

Încă din 4 decembrie, Lidia Buble (alături de Bugheaţă Amira Florentina) a urcat pe locul unu cu piesa “Le-am spus şi fetelor”, lăsând-o în urmă pe Andra cu piesa “Niciodată să nu spui niciodată”, ba chiar şi pe Alina Eremia şi Carla’s Dream.

Şi la categoria difuzări la televiziunile muzicale, Lidia a urcat tot pe locul 1, pe 10 decembrie. Toate acestea au venit la pachet cu relaţia cu Răzvan Simion, bărbatul care şi-a părăsit soţia şi copiii pentru blonda nou intrată în peisajul showbizului autohton.

Iubitul ei rămâne însurat

Chiar dacă s-a mutat cu noua iubită, Răzvan Simion nu a divorţat încă de partenera lui oficială, Dana Simion, cea care a rămas în domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii ai lor şi nici măcar nu a discutat termenii separării oficiale, chiar dacă este plecat de acasă din mai. Matinalul s-a mutat într-o altă casă împreună cu Lidia şi se împarte între noua iubită şi familia lui, unde merge aproape zilnic să-şi vadă fiul şi fiica.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *