„E criza Simonei legata doar de accidentari? Ar putea fi un alt motiv!” Ce scriu americanii despre seria catastrofala din 2016

Simona Halep are probleme mari in 2016. Pierde inca din primele tururi si nu reuseste sa scape de problemele fizice.

Fizicul si psihicul sunt cele doua mari probleme acuzate chiar de catre Simona in 2016. Jurnalistii de la Tennis World USA scriu despre problemele de forma ale Simonei, incercand sa gaseasca si alte raspunsuri fata de cele date de campioana din Romania:

„Este criza Simonei Halep legata doar de accidentari? Romanca sufera din cauza unei accidentari, insa oscilatiile sale au de asemenea un alt motiv.”

„Dupa Australian Open, Halep a transmis un comunicat prin intermediul retelelor sociale in care a spus ca se confrunta cu o problema la nas. In acelasi comunicat, a anuntat ca se va opera pentru a rezolva problema si ca se va retrage de la turneul de la Dubai, de la cel din Qatar si ca va lipsi de la intalnirea de Fed Cup.”

„In schimb, a jucat atat la Dubai, cat si la Doha, unde a fost eliminata in primul tur, fiind invinsa de Ana Ivanovici si de Elena Vesnina. Acum, intrebarea din mintea tuturor este una singura: Este criza Simonei Halep rezultatul unor probleme fizice si accidentari sau sufera din cauza continuitatii jocului, alternand momentele de tenis frumos cu infrangeri rasunatoare?”, scriu cei de la Tennis World USA.

Halep, care de la Indian Wells 2015 nu a reusit sa produca niciun rezultat spectaculos, spera ca odata cu operatia la nas sa revina in forma:

„Insa este de asemenea adevarat ca Simona nu a mai fost in stare sa reuseasca rezultate bune de la victoria de anul trecut de la Indian Wells si a cazut intr-o bucla nesfarsita de esecuri si de rezultate slabe. Si acestea nu au fost (si nu sunt) cauzate doar de accidentari, ci si de o calitate a tenisului deseori sub asteptari si de o putere mentala care in ultimele luni a lipsit”

„Daca vrea sa reuseasca mari rezultate, va trebui sa munceasca mult la partea mentala a meciurilor, care, asa cum stim, in tenis este vitala. De ce sa nu-si ia un antrenor de fitness si un terapeut fizic de clasa mondiala, pentru a-si imbunatati drastic forma sportiva?”, mai scriu jurnalistii americani.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *