Problemele se ţin lanţ de cea mai nouă mămică din showbiz-ul românesc! Ce-a păţit ANDREEA TONCIU după ce-a născut

După ce a reuşit să îi şocheze pe medici, fiindcă bebeluşul său nenăscut avea cordonul ombilical înfăşurat de trei ori în jurul gâtului, Andreea Tonciu a mai avut parte de-o altă peripeţie, la doar câteva ore de când a devenit mămică.

Mai exact, Andreea Tonciu a avut parte de alte câteva clipe de emoţii, în ziua pe care cu siguranţă a considerat-o cea mai emoţionantă din viaţa sa. Fiindcă nu a putut să nască pe cale naturală, Andreea Tonciu a fost nevoită să fie supusă unei operaţii de cezariană pentru a o putea aduce pe lume pe micuţa Ana Maria Rebeca. Toate acestea se întâmplau deoarece medicii au descoperit în această dimineaţă că bebeluşul Andreei Tonciu avea cordonul ombilical strâns înfăşurat în jurul gâtului, fiind un caz medical rar, care i-ar fi pus viaţa micuţei în pericol.

Imediat după ce a devenit mămică, Andreea Tonciu a povestit, în cadrul emsiunii moderate de către Simona Gherghe, faptul că s-a confruntat cu o altă problemă, atunci când a cunoscut-o pe micuţa Ana Maria Rebeca. Mai exact, bruneta a încercat să o alăpteze pe micuţă, însă nu a reuşit. Mai mult, aceasta a spus că speră ca această problemă să fie doar una temporară şi să poată fi remediată în următoarele ore.

SURSA: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *