E o lună grea pentru Delia / Vedeta are «o tonă» de concerte în decembrie şi abia la începutul anului se va putea relaxa…. în Thailanda!

Nici nu ştim cine-i mai ocupat în decembrie: Moş Crăciun sau Delia? Cu câteva zeci de concerte – nu ştie exact câte, iar echipa ei, care se ocupă de organizare, se pare că încă n-a făcut totalul -, înregistrări de piese noi şi galele live “X Factor”, care încep în curând la Antena 1, cântăreaţa n-are timp să caşte gura la brazii împodobiţi şi la ghirlandele luminoase de pe străzi ori să ţopăie prin casă cântând colinde…

Decembrie e cea mai aglomerată lună pentru tine. Câte… zeci de concerte ai?

Delia: Luna decembrie e o lună a celebrării, de aici şi multitudinea de concerte şi de evenimente. Într-adevăr, am multe, dar nu aş putea să spun câte. Echipa care se ocupa de mine îmi ţine calendarul. Eu doar sunt anunţată când, unde, în ce formulă.

De Revelion cânţi doar în Bucureşti sau ai show-uri şi prin ţară?

Trebuie să-l întreb pe Răzvan (soţul Deliei şi totodată managerul echipei care se ocupă de cariera ei – n.r.). Nu m-am gândit la asta până acum. Indiferent unde vor fi spectacolele, clar vor fi frumoase. Va fi muzică live de calitate, alături de bandul meu mirific! (râde)

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *