E pe bune și puteți afla la RIUF: Cum să ajungi Harry Potter cu diplomă!

Tinerii abia ieșiți de pe băncile liceului au acum oportunitatea rară de a se dedica unei cariere care chiar îi poate ajuta în dezvoltarea lor personală și profesională. Ediția de anul acesta unui prestigios târg educațional, Romanian International University Fair (RIUF), vine cu niște oferte tare greu de refuzat.

Cum se spune în limbajul de specialitate, „vedeta” ediției de anul acesta a târgului va fi, cu siguranță, Facultatea de Magie. RIUF_magicianCând vine vorba de studiul în străinătate, niciun domeniu de studiu nu pare prea neobişnuit. Pentru a răspunde cerinţelor unei pieţe veşnic dinamică, universităţile internaţionale au dezvoltat programe de licenţă sau master care pot părea ciudate. De la o Facultate de Magie până la Facultatea Hamburger, există cursuri în domenii de tot felul”, spun organizatorii târgului.

Cu toate că aceste programe pot părea neobișnuite, organizatorii îi asigură pe participanți că ele oferă acces rapid pe piața muncii. Ni se pare normal, doar cererea de magicieni este în continuă creștere. Mai ales dacă te tentează o carieră în domeniul politic! Dar, în caz că nu știați, anunțul celor de la RIUF nu este un pamflet și nu trebuie tratat ca atare. Universitatea de Magie chiar există. „Frăția Internațională a Magicienilor a dezvoltat o curriculă de magie, care e alcătuită din 24 de lecții. Acestea sunt acompaniate de materiale printate, cărți și DVD-uri. Cărțile sunt bogate în ilustrații și imagini, pentru a ajuta la asimilarea tehnicilor și exercițiilor de magie. Cursurile pot fi descărcate și urmate online. De asemenea, în universitățile din Marea Britanie există și numeroase societăți (grupări ale studenților interesați de un anumit subiect), în care participanții au cursuri și evenimente de magie, existând chiar o convenție națională, în care sunt prezenți magicieni din întreaga țară”, se mai laudă cei de la RIUF.RIUF_Hamburger_University

Licențiat în junk food

Dacă magia nu este domeniul spre care doriți să vă canalizați interesul, la același târg inedit mai puteți găsi oferte de cursuri la Universitatea Hamburger. Acestea au fost realizate special de cei de la McDonald’s și oferă cunoștințe de business și leadership, iar cursurile pot fi recompensate cu până la 27 de credite.

De altfel, universitatea are deja sedii în Londra, Shanghai, Sydney, Sao Paulo, Tokyo și Beijing, deoarece nu știi niciodată în ce oraș e mai bine să învârți carnea de hamburger cu stil pe grătarul marelui lanț de fast-food-uri…

Harry Compotter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *