E sau nu însărcinată SIMONA GHERGHE? Ce i-au spus medicii la spital!

Când Dan Capatos i-a luat locul astăzi Simonei Gherghe la cărma emisiunii de la Antena 1, ba, mai mult, a aruncat şi zvonul că ar putea să fie însărcinată, fanii prezentatoarei au intrat în delir. Ei bine, Simona a fost la medic, care a desluşit misterul!

„Simona Gherghe are o criză de stomac, nu cred că e gravidă, deşi nu excludem această posibilitate”, a declarat Dan Capatos în emisiune. După câteva ore, Simona Gherghe a explicat de ce a lipsit din propria-i emisiune.

”Îi mulţumesc lui Dan pentru faptul că mi-a ţinut locul. Este pentru prima dată când am lipsit în 6 ani, dar mi-a fost foarte rău. Am făcut o criză de gastrită şi cine are afecţiuni d-astea ştie că sunt extrem de dureroase. Am simţit o gheară în stomac pe la amiază, nu am putut să mănânc nimic, am chemat ambulanţa şi am ajuns la Spitalul Elias. Medicii de acolo m-au pus pe picioare şi le mulţumesc pentru asta. Mi s-a făcut tratament intravenos şi am primit şi o reţetă. Mâine sigur voi fi pe sticlă. Trebuie să mănânc mâncare de regim”, a spus Simona, la TV. Ea a negat şi zvonurile că ar fi gravidă ”Nu, nici vorbă. Pur şi simplu a fost o criză de stomac. Nici vorbă de altceva. Din păcate, nu sunt însărcinată”, ne-a mai spus Simona. Simona Gherghe are o relaţie cu Răzvan Săndulescu, consultant politic, şi îşi doreşte un copil.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *