ŞTEFAN STAN, un adevărat cavaler în trafic! Cântăreţul a apărat-o pe… STELA POPESCU!

Ştena Stan a devenit cunoscut după ce a câştigat concursul Vocea României, dar şi pentru relaţia tumultoasă pe care cântăreţul a avut-o cu Andreea Mantea.

Deşi gurile rele au spus constant despre el că nu este tocmai un gentleman şi că nu apreciază aşa cum trebuie reprezentantele sexului feminin, Ştefan Stan le-a dat peste nas cu o postare foarte recentă, pe contul lui de facebook.

Se pare că Ştefan Stan i-a luat apărarea… Stelei Popescu! Cei doi nu au ajuns să se întâlnească propriu-zis, dar cântăreţul nu s-a putut abţine atunci când a auzit o remarcă cel puţin răutăcioasă la adresa actriţei. Ştefan era în maşină cu un prieten care a luat în derâdere chipul Stelei Popescu, prezent pe un afiş. Ştefan Stan nu a acceptat o asemenea jignirie şi, imediat ce s-a făcut verde la semafor, a dus maşina într-un loc unde putea opri şi i-a cerut să coboare. Acesta l-a întrebat de ce, iar cântăreţul a afirmat că, pentru el, Stela Popescu estecea mai frumoasă actriţă în viaţă şi cea mai talentată pe care nu am avut onoarea şi plăcerea să o cunosc personal niciodată. Aşa cum este ea, aşa suntem şi noi artişti, pictori […] Dacă nu-ţi place faţa ei idiotule, nu te obligă nimeni să te uiţi. Decât să faci o remarcă de acest gen având în vedere că unul dintre prietenii tăi, mai exact fostul tău prieten, este şi el artist”.

După ce l-a abandonat pe amicul care a fost lipsit de respect, Ştefan Stan şi-a vărsat oful pe facebook: „Am plecat. Mă abţineam să nu urlu de neputinţă şi jenă. Din cauza unui infantil şi a multora de altfel ca el, nu mai evoluăm niciodată. Ne caracterizează răutatea şi invidia, deşi când trecem pe lângă o biserică facem o cruce cât se poate de mare, să părem de fapt oameni buni, respectuoşi şi iubitori.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *