E scandal monstruos în familia Iucinu-Tinu. Îşi acuză nora că a bătut-o!

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, o iubeşte la nebunie pe soţia lui, Alberta, dar situaţia în familia lor nu este deloc roz. Un adevărat scandal a izbucnit între mama lui, Emilia Iucinu, şi aleasa inimii sale.

Andrei Tinu este îndrăgostit lulea de soţia lui.
Andrei Tinu este îndrăgostit lulea de soţia lui.
Andrei Tinu şi Alberta s-au căsătorit în vara anului 2014, au devenit părinţii unei fetiţe la începutul anului trecut pe care au numit-o Eva, iar acum se pregătesc să devină părinţi din nou. Toată lumea credea că în familia lor e înţelegere şi linişte, dar, în realitate, lucrurile nu stau deloc aşa.

Andrei Tinu şi Alberta s-au căsătorit în 2014.
Andrei Tinu şi Alberta s-au căsătorit în 2014.

Emilia Iucinu a lansat acuzaţii grave la adresa Albertei. Aceasta susţine că nora ei a agresat-o, iar fiul ei nu are nimic de zis în această privinţă (dacă aveţi mai multe informaţii despre acest subiect, aşteptăm să ne scrieţi pe adresa de mailpont@cancan.ro). Emilia Iucinu a rămas şocată după cearta pe care a avut-o cu nora ei şi a simţit nevoia să le povestească prietenilor ei virtuali ce s-a întâmplat. Mai mult, mama lui Andrei a scanat buletinul ei de investigaţie la IRM şi un bilet de trimitere la medic care arată că starea ei de sănătate nu e tocmai bună, iar fiul ei ar trebui să-i fie aproape în aceste momente.

Acesta este mesajul în care Emilia o acuză pe nora ei că a ridicat mâna la ea.
Acesta este mesajul în care Emilia o acuză pe nora ei că a ridicat mâna la ea.

”Am ajuns la capăt de linie, trenul a tras pe dreapta, peronul este pustiu. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, nu este nimeni! Unde s.a pierdut copilul meu? A, am uitat, nu mai este un copil, este un om matur, însurat şi aşteaptă să sosească pe lume al doilea copil. Nu înţeleg de ce, copilul de ieri, maturul de azi a uitat de măicuţa lui?

Astăzi, eu vă întreb pe voi, aşa o fi normalul acestor vremuri? Ce trebuie să facă o mamă când nora ridică mâna asupra ei? Ce trebuie să facă băiatul când mama lui este molestată? Mama s-a apărat. Toată viaţa ei s-a apărat, s.a luptat pentru binele copilului şi copilul acum matur, şcolit, educat, cu poziţie socială.o priveşte cu ochii goi şi reci. Mai avem noi copii, mai au ei părinţi? Nu, ei au doar moşteniri! Gara e pustie, adie un vânt rece. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, nimeni. Sunt obosită”, a scris ea pe o pagină de socializare.

Emilia a scanat buletinul de investigaţie la IRM.
Emilia a scanat buletinul de investigaţie la IRM.

După ce a publicat acest mesaj şocant, Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a contactat-o pentru a afla mai multe detalii despre nefericitul incident. Când a răspuns la telefon, Emilia avea o voce gravă şi era extrem de supărată. ”Nici acum nu mă simt în stare să vorbesc despre asta”, ne-a declarat ea în exclusivitate. Cearta pe care a avut-o cu nora ei a ajuns prea departe, iar Emilia este răvăşită.

Emilia a scanat biletul de trimitere la medic.
Emilia a scanat biletul de trimitere la medic.

Tatăl lui Andrei Tinu a murit în 2003

S-au implinit 13 ani de la dispariţia lui Dumitru Tinu. În dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2003, la primele ore ale dimineţii, corpul său a fost descoperit fără viaţă lângă Volvo-ul S40 care era răsturnat pe partea şoferului. Tinu a derapat cu maşina, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Andrei Tinu, alături de mama şi tatăl său, Emilia Iucinu şi Dumitru Tinu.
Andrei Tinu, alături de mama şi tatăl său, Emilia Iucinu şi Dumitru Tinu.
SURSA: CANCAN.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *