Sarcina ANDREEI BĂLAN Bălan e din ce în ce mai vizibilă! Cele mai proaspete poze cu burtica vedetei

Andreea Bălan (31 ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu actorul George Burcea (28 ani). Cei doi vor deveni părinţi pentru prima oară la finele acestui an, dar blonda urcă în continuare pe scenă onorându-şi concertele.Vedeta este un „argint viu” atunci când urcă pe scenă, alături de trupa ei de dansatoare, blonda ridică pe toată lumea în picioare, iar la concerte niciun spectator nu stă locului.

Deşi este foarte activă atunci când apare în faţa spectatorilor, Andreea este mult mai precaută de când a aflat că este gravidă şi are grijă să nu execute mişcări de dans care i-ar putea pune sarcina în pericol, mai ales că burtica vedetei începe să fie din ce în ce mai vizibilă, CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a fotografiat-o pe vedetă chiar în faţa blocului unde locuieşte.

Burtica Andreei Bălan este din ce în ce mai vizibilă.
Burtica Andreei Bălan este din ce în ce mai vizibilă.

Fashionistă de fel (ţinutele ei pot fi admirate pe verdict.ro, site-ul nr 1 din România), Andreea, deşi purta o rochie lărguţă care îi acoperea burtica, aceasta se observa destul de uşor. Chipul ei radia de fericire,  deoarece aşteaptă nerabdătoare momentul când îşi va strânge la piept primul ei copil, dar şi pentru că în curând se apropie ziua ei de naştere, iar cu siguranţa George o va surprinde cu un cadou de pe parfumeria.ro, site-ul nr 1 de shopping online al vedetelor.

L-a plăcut pe Burcea încă din fotografii

Andreea şi George se iubesc foarte mult, blonda îşi îndeplineşte astfel cea mai mare dorinţă, aceea de a fi mamă, blonda a făcut marele anunţ pe pagina ei de Facebook.

Sunt emoţionată şi fericită să împart cu voi că voi avea un copil cu iubitul meu, George. Mulţi dintre voi ştiu deja cât de mult mi-am dorit un copil şi mă bucur încontinuu de când am aflat. Mă simt norocoasă, împlinită şi motivată să duc mai departe toate proiectele pe care le am în desfăşurare, inclusiv showurile cu trupa live şi dansatorii mei talentaţi, emisiunile TV şi apariţiile promo. Mi-am dorit să aflaţi de la mine această veste minunată, voi aţi fost mereu alături de mine şi sper să fiţi şi acum. Vă iubesc şi vă mulţumesc că vă pasă„, a scris cântăreaţa pe pagina ei de socializare.

Pe George l-a cunoscut în urma unui casting. L-a plăcut de la început şi şi-a pus în gând să devină iubitul ei, ulterior asta s-a şi întâmplat, asemănările dintre ei fiind destul de multe.

‘’Pe George l-am ales la un casting pentru filmările videoclipului „Rece”. L-am ales după nişte poze. Mi-a plăcut atunci la filmări şi mi-am zis: cred că o să fie iubitul meu în curând. Dacă e drăgălaş! Atunci nu am reuşit să ne cunoaştem personal. Mi-a făcut o impresie foarte bună, pentru că am văzut că este foarte muncitor şi dedicat meseriei de actor. Nu avea un rol prea mare în acel videoclip, dar el l-a dus până la capăt şi şi-a făcut treaba cu profesionalism. Şi eu sunt la fel de muncitoare, la fel de ambiţioasă. Îmi place să mă regăsesc în acest lucru.’’, a declarat cântăreaţa în urmă cu ceva timp.

Cântăreaţa s-a iubit cu Keo timp de opt ani

Vreme de opt ani, Andreea Bălan şi Keo au format unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz-ul autohton. Lucrurile au stat aşa doar în aparenţă însă, deoarece solistul a aterizat în aşternuturile altei femei pe vremea în care Andreea a fost plecată în Mexic, timp de două luni şi jumătate.

Andreea Bălan s-a iubit cu Keo timp de opt ani.
Andreea Bălan s-a iubit cu Keo timp de opt ani.

Blonda l-a iertat însă şi a trecut peste incident fără prea mult tam-tam, considerand că a fost doar o escapadă minoră care nu le-a pus în pericol relaţia. În luna aprilie a anului 2014, Andreea a decoperit că este din nou înşelată, amanta fiind cântăreaţa Misty, şi imediat a pus capăt relaţiei pe care o avea cu Keo.

La scurt timp, solista şi-a dat seama că amanta era aceeaşi cu cea de acum opt ani, iar reacţia ei a fost una şocantă.„Andreea a pus cap la cap toate informaţiile şi şi-a dat seama că atunci când ea a fost plecată în Mexic şi Keo a avut o aventură de câteva luni, a fost vorba de aceeaşi femeie, de Misty. A fost atât de şocată încât  a căzut din picioare când şi-a dat seama. Nu se aştepta să fie trădată în halul ăsta”, declarase pentru CANCAN.ro, o prietenă apropiată a cântăreţei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *