Ele sunt mamele vedetelor din showbizul românesc! Seamănă sau nu?

Cea mai importantă fiinţă din viaţa fiecăruia rămâne fără doar şi poate mama. Vedetele noastre sunt mândre de mamele lor, motiv pentru care nu se sfiiesc să îşi manifeste dragostea pentru ele, atunci când au ocazia.

Cu toate că mult timp a preferat să o ţină ascunsă pe mama ei, Diana Munteanu le-a arătat anul acesta fanilor cine este cea care i-a dat viaţă, pe care o iubeşte foarte mult. Astfel, că pe 8 martie, Diana a  ţinut să-i spună public cât de mult o iubeşte. „La mulţi ani, mama! Te iubesc! Viaţă fericită. Sunt binecuvântată. Lucruri bune vin”, a scris Diana.

Diana Munteanu, alături de mama sa.
Diana Munteanu, alături de mama sa.

Adela Popescu

Adela Popescu se consultă la orice pas cu mama ei, iar legătura dintre cele două este foarte strânsă, mai ales după ce Adela a adus pe lume primul ei copil, pe micuţul Alexandru.“Suntem cu totii fericiţi, vă daţi seama. Adela a reusit să “echilibreze” nepoţii mei. Toată lumea îi ajută pe Radu şi pe Adela, suntem cu toţii lânga ei. O să stau la ei ca să ajut cu ce pot”, a povestit Doina, mama Adelei.

Adela Popescu, alături de mama sa.
Adela Popescu, alături de mama sa.

Magda Pălimariu
Prezentoarea meteo de la ProTV, Magda Pălimariu şi mama ei seamănă ca două picături de apă.  Fine, cochete şi naturale cele două parcă ar fi surori, nicidecum mamă şi fiică. Fotografia cu pricina vorbeşte de la sine!

Magda Palimariu, alături de mama sa.
Magda Palimariu, alături de mama sa.

Connect-R
Connect-R este foarte ataşat de părinţii lui şi cu toate că a cunoscut succesul, cântăreţul nu a uitat nicio clipă de unde a plecat. Atunci când are ocazia, Connect-R vorbeşte foarte frumos de copilăria lui şi de mama lui, Rodica.

Connect-R, alături de mama sa.
Connect-R, alături de mama sa.

Alina Eremia

Alina Eremia se consultă de fiecare dată cu familia ei, atunci când are nevoie de un sfat. Cântăreaţa a moştenit tot ce e mai frumos de la mama ei, Daniela. Atunci când are ocazia, Alina postează pe contul de Facebook fotografii în care apare alături de mama ei pentru a-i dovedi cât de mult o iubeşte.

Alina Eremia, alături de mama sa.
Alina Eremia, alături de mama sa.

Iulia Vântur

Iulia Vântur se mândreşte de fiecare dată când are ocazia pe reţelele de socializare cu mama ei. Surse din preajma vedetei au declarat că părinţii Iuliei sunt foarte fericiţi pentru că Iulia şi-ar fi găsit dragostea în braţele actorului Salman Khan, cu care ar urma să se căsătorească.

Iulia Vântur, alături de părinţii ei.
Iulia Vântur, alături de părinţii ei.

Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu îşi iubeşte foarte mult familia,iar atunci când are ocazia vorbeşte laudativ la adresa celor doi, mai ales că ei sunt cei care l-au construit şi l-au ajutat să devină unul dintre cei mai renumiţi designeri din ţară.

Alexandru Ciucu, alături de mama sa.
Alexandru Ciucu, alături de mama sa.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *