Ce a putut să spună Iulia Albu când a văzut-o pe Andreea Marin îmbrăcată în pantaloni de trening: ”Zâna măseluţă…..”

Andreea Marin nu a reuşit deloc să le impresioneze pe moldovence, cel puţin la capitolul vestimentaţie. ”Zâna” a apărut într-o emisiune TV din Republica Moldova îmbrăcată dezastruos, aşa cum a apreciat designerul Iulia Albu, purtând…pantaloni de trening ”asortaţi”….la cămaşă!

Andreea Marin s-a îmbrăcat dezastruos
Andreea Marin s-a îmbrăcat dezastruos

Vedeta s-a pozat îmbrăcată, în partea de sus, cu cămaşă şi trenci, iar în partea de jos, cu pantaloni de trening şi pantofi sport. Piesele vestimentare sunt din stiluri diferite, iar Iulia Albu nu a iertat-o.

Combinatia de haine este cel puţin nereuşită
Combinatia de haine este cel puţin nereuşită

”Zâna nu este deloc convingătoare în acei pantofi sport, cu al său lănţişor suav şi poziţia «tvr-istă» picior peste picior. A nu se înţelege că a noastră Zână n-ar putea să arate decent într-o ţinută sport, doar că nu o face niciodată până la capăt. Apetenţa persoanelor publice pentru lucruri de duzină la preţuri ridicole este deja cunoscută marelui public şi nu este neapărat ceva ce ar trebui blamat, însă cu siguranţă că atunci când discursul tău este unul atât de flamboaiant că al Andreei, pretenţiile sunt pe măsură. Pe măsură unei măsuri de Zână mică Măseluţă”, a spus Iulia Albu.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *