ELENA, cea care a făcut sex cu TOMIŢĂ, la „Insula iubirii“ are un număr de infarct pus la maşină! Vezi ce ar putea însemna

Elena, concurenta de la „Insula iubirii“ care nu pare să mai fi ţinut cont de absolut nicio regulă atunci când şi-a dat frâu liber pasiunii şi a făcut sex cu Tomiţă, în văzul tuturor, pare să fi ales să îşi pună la maşină un număr cât se poate de explicit.

Tânăra concurentă a emisiunii „Insula iubirii“ a reuşit să surprindă pe toată lumea în ceea ce priveşte numărul de înmatriculare pe care l-a ales pentru maşina sa, un autoturism marca Skoda, pe capota căreia s-a şi pozat.

Bruneta a publicat imaginea pe o reţea socială, acolo unde fanii ei nu au putut să remarce numărul de înmatriculare pe care aceasta l-a ales pentru maşina ei. Frumoasa brunetă pare să fie o fire vulcanică, dar şi o mare iubitoare de adrenalină, aşa cum a recunoscut-o şi ea, în momentul în care a decis să participe la emisiunea „Insula iubirii“.

Mai mult, numărul de înmatriculare ales de către Elena cu siguranţă ne duce cu gândul la noaptea extrem de hot pe care aceasta a petrecut-o cu Tomiţă.

Chiar dacă iniţiat Elena s-a simţit atrasă de către Matei, pe care toată lumea îl considera „ispita supremă“, din cadrul show-ului, până la urmă focoasa brunetă a reuşit să îşi găseacă alinarea în braţele lui Tomiţă, un alt tânăr cât se poate de ispititor, care a reuşit să o facă pe aceasta să cedeze.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *