ANDREEA MARIN, cu ochii în lacrimi după moartea lui RADU BELIGAN. Vedeta e în doliu şi a făcut mărturisirea: „A fost vorba de…“

Andreea Marin a făcut, cu puţin timp în urmă, o mărturie emoţionantă în ceea ce priveşte moartea marelui actor Radu Beligan.

La câteva ore de la moartea maestrului Beligan, femeia de televiziune Andreea Marin a postat pe pagina sa de Facebook atât un mesaj, cât şi o fotografie, ambele cât se poate de emoţionante. În imagine, Andreea Marin are ochii în lacrimi şi pare să fie abia ieşită de la unul dintre spectacolele în care a jucat şi Radu Beligan.

„Am cautat fotografia aceasta, facuta la ultima mea intalnire cu Maria Sa… aveam lacrimi in ochi, ca si atatia alti spectatori in sala, lacrimi ce n-au putut fi stavilite… nu a fost vorba de teatru atunci, ci de o marturie a Maestrului, onesta, profunda, personala… Cati oameni pot trezi, prin talentul lor urias, doar prin prezenta lor, atata emotie autentica in noi? Sentimentul respectului fara margini? Cel al daruirii si al dainuirii? Imi pare atat de rau… odihna in pace…“, a fost mesajul Andreei Marin pe pagina sa de Facebook.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *