Elena Gheorghe risca 5 ani de inchisoare! Paparazzii au prins-o in timp ce se pregatea sa dea spaga unui politist!

Mamma Mia, Elena Gheorghe a fost fotografiata intr-o ipostaza in care nu si-ar fi dorit sa se vada, vreodata! Oprita de politisti, se pare ca solista a incercat sa salveze permisul sotului cu mica atentie: un autograf si o recompensa de 100 de lei.

Luni seara, Elena Gheorghe si sotul ei si-au scos hainele de gala si au plecat val-vartej spre o petrecere ce a avut loc in zona Dorobanti. Fiind probabil in intarziere, iar traficul din zona le dadea mari batai de cap, Cornel a incercat sa scurteze drumul si s-a incumetat sa mearga pe o strada cu sens unic, pe interzis.

Ei bine, spre ghinionul lor, in cale le-a aparut un echipaj al Politiei Locale, iar Cornel a fost la un pas de a ramane fara permis, totul fiind filmat pas cu pas de paparazii CANCAN.ro.

Artistul a tras imediat pe dreapta, iar politistii, un barbat si o femeie, si-au facut imediat aparitia langa masina. Au stat de vorba cateva minute, Cornel le-a prezentat actele, iar ulterior a mers la masina politistilor unde a incercat din rasputeri sa-i inbuneze.

Se pare ca rugamintile acestuia au dat rezultate, insa instrumentistul nu si-a dorit sa ramana dator. Tocmai de aceea, Cornel s-a intors grabit la masina personala si i-a cerut Elenei Gheorghe niste bani, probabil pentru a le rasplati, astfel, bunatatea politistilor.
A scapat cu 100 de lei si-un autograf?

Cantareata a scos repede din portofel o hartie de 100 de lei, nu inainte de a se uita vigilenta in toate partile, pentru a se asigura ca nu o vede nimeni. Dar paparazzii CANCAN.ro au fost pe faza. La doar cateva secunde dupa aceea, langa masina si-a facut aparitia femeia politist, cu o agenda in mana.

Se pare ca aceasta isi dorea cu ardoare un atograf al Elenei Gheorghe, asa ca a profitat de situatie pentru a pune mana pe semnatura mult dorita. Solista i-a scris o intreaga dedicatie si i-a zambit cald, drept multumire ca i-a iertat sotul, in ciuda imprudentei de la volan.
Risca cinci ani de puscarie

Conform articolului 255, promisiunea, oferirea sau darea de bani se pedepsesc cu inchisoare de la sase luni pana la cinci ani. Astfel, in cazul in care s-ar dovedi ca Elena Gheorghe i-a recompensat pe politisti cu hartia respectiva de 100 de lei, solista si sotul sau ar putea avea mari probleme. De cealalta parte, politistii care accepta mita risca si ei intre trei ani si 15 ani de inchisoare, plus interzicerea unor drepturi.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *