„Am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu”. Mesajul lui Traian Băsescu pentru Elena Udrea, cu o zi înainte de a i se judeca cererea de arestare

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a mărturisit că a vizitat-o pe Elena Udrea de când aceasta se află în arest la domiciliu. ”Încerc s-o conving că nu am abandonat-o”, a spus Băsescu. Declaraţia sa vine cu o zi înainte ca judecătorii să decidă în cazul noii cereri de arestare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute”.

Fostul şef al statului a declarat, marţi, că a vizita-o acasă pe Elena Udrea, de când aceasta se află în arest la domiciliu, evitând să facă vreun comentariu despre dosarele în care i s-a cerut arestarea. Băsescu a apreciat însă că numărul solicitărilor procurorilor este „excesiv”.

”În toată perioada asta de când îi este foarte greu, să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu, am nimerit când erau avocaţii, asta e. Încerc să o conving că nu am abandonat-o”, a declarat Băsescu, la B1 TV.

Elena-Udrea

În plus, fostul preşedinte a insistat asupra faptului că nu crede Elena Udrea a furat bani din Gala Bute şi că nu minte.

”E ridicol să spui că a furat bani de la Gala Bute. Vă pot spune ca un om care a investit enorm în Elena Udrea, a spus ce ştie şi ce crede, e un om care nu minte. Categoric nu minte”, a mai spus el, adăugând însă că se poate înşela. Băsescu a precizat că nu a primit niciun fel de informaţie, ca preşedinte, despre eventuale acţiuni ilegale ale Elenei Udrea.

Referitor la cererile trimise de procurori spre aprobare în Parlament, de începere a urmăririi penale şi de arestare preventivă, Traian Băsescu a spus că este un număr ” excesiv”.  „Datorită presiunii care sunt pe procurori că sunt multe dosare, parcă încep să se axeze prea mult pe denunţuri”, a adăugat el.

 

Sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *