Elena Udrea are parte de companie selectă în arest! Vezi cine sunt colegele de celulă ale fostului ministru al Dezvoltării!

Fostul lider al Partidului Democrat-Liberal a fost închis pentru o lună de zile în dosarul Microsoft.

Potrivit surselor noastre, Elena Udrea este colegă de celulă(o cameră cu patru paturi) cu două dintre analistele financiare ale trustului MediaPro, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor. Una din acestea este Lucia Adăscăliţei. Celula Elenei Udrea se află la două celule distanţă de cea a Alinei Bica, ale cărei colege sunt tot din trustul Media Pro.

„Nu poţi pune cătuşe adevărului”

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a fost reţinut, marţi seară, de procurorii DNA în dosarul Microsoft şi ulterior arestat prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.  Elena Udrea a fost scoasă din sediul instituţiei, încătuşată şi înconjurată de opt jandarmi, ea spunându-le jurnaliştilor la ieşire „Ce, vă aşteptaţi la altceva?” şi declarând „Poţi pune cătuşe Elenei Udrea. Nu poţi pune cătuşe adevărului”. Udrea a fost reţinută de procurorii DNA pentru mai multe fapte de trafic de influenţă – în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani, potrivit unui comunicat emis marţi seară de DNA.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *