Decizia magistraților e definitivă! Vezi ce au hotărât judecătorii în legătură cu dosarul ”Prostituție în showbiz”

Astăzi a fost una dintre cele mai grele zile pentru presupușii capi ai rețelei din dosarul ”prostituţie în showbiz”. Astfel, după ce, în prima instanță, judecătorii au decis ca trei dintre fetele acuzate de proxenetism în dosar să fie judecate în stare de libertatea, astăzi, în fața magistraților, procurorii au făcut apel.

Diana Gureşoaie, Alexandra Dumitru şi Lavinia Despina au fost audiate de judecătorii Tribunalului Bucureşti în dosarul „Prostituţie în showbiz”. Instanţa trebuia să decidă dacă cele sunt suficient de periculoase încât să fie închise pentru următoarele 30 de zile. De-a lungul zilei, ele au fost nevoite să ofere explicaţii legate de interceptările telefonice aflate în referatul de arestare preventivă, convorbiri care arată existenţa unor legături între reţea şi milionarul Ioan Neculaie.


După ce au izbucnit în plâns în fața judecătorilor și chiar au recunoscut că nu au știut că ceea ce făceau ele era o infracțiune, cele trei tinere au reușit să convingă magistrații că măsura arestării preventive a lor nu este o necesitate și că cele trei nu reprezintă un pericol pentru societate atât de mare pe cât și-ar fi dorit procurorii să pară.

Decizia de astăzi este una definitivă, tinerele implicate în dosar urmând să fie judecate în stare de libertate, sub control judiciar.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *