Este cineva care spune că ştie de ce nu-i plac preotului Pomohaci femeile!

De ce nu ii plac lui Cristian Pomohaci femeile! Ancuta Carcu, fost sef PRM Bistrita, sustine ca l-a cunoscut bine pe fostul preot. Aceasta a facut dezvaluiri noi despre copilaria la Rebrisoara, localitatea natala a lui Pomohaci.

Politicianul sustine ca il cunoaste bine pe Cristian Pomohaci, dar si pe familia lui. Ancuta Carcu sustine ca nu are o impresie buna despre mama fostului preot. Conform declaratiilor facute de ea la WOwWbiz.ro, mama lui Cristian Pomohaci era un tiran.

Ancuta Carcu sustine ca oamenii din Rebrisoara stiau ca preotul seste un ‘cal breaz’. Locuitorii stiau ce apucaturi are acesta. Sexy PRM-ista sustine ca de vina ar fi mama fostului preot. Aceasta era educatoare in Rebrisoara si se purta urat cu toti copiii.

„Mama lui era educatoare şi era foarte violentă cu copiii. Pe fratele meu, Toni, îl bătea mereu. Îl bătea rău de tot. La fel şi cu alţi copii. Era de o teroare ieşită din comun mama lui. Mama lui era o groază pentru copiii din sat”, a povestit Ancuta Carcu.

Conform ei, mama lui Cristian Pomohaci obisnuia sa pedepseasca copiii des, chiar daca nu erau ai ei. Ancuta Carcu crede ca abuzurile sexuale ale lui Pomohaci sunt adevarate.

SURSA:ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *