Să ne mai şi distrăm un pic! Ghici cu cine?

Hai să mai lăsăm , pentru o zi, comentariile despre postările pe facebook ale politicienilor noştri şi să dăm , tot de pe facebook, o discuţie reală pe marginea unei postări. Autorul postării:deputatul ALDE Varujan Vosganian. Subiect, impozitarea ouălelor, Vosganian negînd că ar fi cerut aşa ceva.Participanţi la discuţie:Vosganian, un cetăţean oarecare şi Mihai Amarandei. De remarcat cît de deştept se crede consilierul altei inteligenţe dovedite, ministrul Agriculturii, Petru Daea, şi cam ce părere are Vosganian de cei care nu achiesează la vorbăria sa.

Mihai Amarandei Cine are urechi a auzit, cine are ochi a vazut , cine are creier , a priceput odata pentru totdeauna, ca Varujan nu a pomenit niciodată de taxe pe cotet , a explicat cum se calculează Produsul Intern Brut (PIB ul ) , a unei tari , dar cei care au cu doua clase mai mult ca trenul, au schimbat conținutul si interpretarea. Acum ca au inteles toti sa trecem la lucruri cu adevărat serioase si sa lăsam găinile sa se ouă in bătătura, ca nu le impozitează nimeni !

Îmi placeVezi mai multe reacţii

· 16 ore · Editat

Administrează

Mircea Temesvar
Mircea Temesvar A balmajit o prostie interpretabila. Dumneata esti angajat sa ne „luminezi”? Esti liber sa te ocupi dumneata de lucruri serioase. Eu mai vreau sa vorbesc de oua, ceva impotriva?

Administrează

Varujan Vosganian
Varujan Vosganian Pierzi timpul MIhai. Acest Temesvar mă are in primire, trebuie să scrie mizerii pe Fb. Ori vorbești cu el, ori cu o știucă, tot așa o să te înțeleagă 🙂

·

1

· 7 ore

Administrează

Mircea Temesvar
Mircea Temesvar Varujan Vosganian Nea Varujan, nu trebuie, dumneata ai atins penibilul carierei si incerc sa te fac totusi, pentru ca deja esti alb, sa te retragi demn din toata cacialmaua asta dar dumneata nu si nu! Atunci normal ca rad si curcile sau stiucile sau cum le denumeste artistic spiritul creativ șifonat al domniei tale! Ma baiatule rade o tara intreaga de ouale tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *