Este incredibil ce s-a intamplat cu averea Elenei Udrea, in timp ce blonda era in inchisoare!

Cat a stat in arest, Elena Udrea n-a avut motive de ingrijoare din punct de vedere financiar. Fostul ministru a aflat datele financiare ale firmelor pe care le infiintase si, surprinzator, acestea au fost incurajatoare!

Elena Udrea s-a aflat in arest preventiv aproape trei luni de zile, intre 25 februarie si 7 mai. Liderul politic s-a declarat ingrozita de conditiile de dupa gratii, iar intoarsa acasa si-a afisat, atat cat ii permite arestul la domiciliu, aceeasi bunastare ca odinioara. Avea si de ce, pentru ca business-urile ii merg ca pe roate!

In ultimii ani, Elena Udrea a investit in trei afaceri si a fost inspirata 100%, fie ca era vorba de agricultura, de zona serviciilor hoteliere sau de transport feroviar. 

Cultiva orez la Nana!

 

Deschisa in 2013, Agro Green Nana SRL a raportat pierderi si datorii pentru anul 2013, dar si-a revenit spectaculos in 2014. Chiar daca avea un singur angajat, societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 974.019 lei si un profit net de 40.445 lei, conform datelor raportate la Fisc.

Firma de agricultura a Elenei Udrea se ocupa de “cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase”, potrivit obiectului sau de activitate.

 

A pornit-o bine cu camerele de hotel

 

Obiectul de activitate a altei socitati, din industria hoteliera este de „Hoteluri si alte facilitati de cazare similar”, iar Elena Udrea este pe pozitia de actionar majoritar.

Situatia financiara a fost roza inca din anul 2013, cand firma a inregistrat o cifra de afaceri de 162.942 lei, un profit net de 1.992 lei. Potrivit supervizor.ro, pentru anul 2014, firma de turism a Elenei Udrea a raportat un profit net de 407.045 lei si o cifra de afaceri de 1.916.959 lei. 

12 angajati au muncit ca 120

 

De departe insa cea mai profitabila afacere a Elenei Udrea a fost transportul de marfuri pe calea ferata. Aici, fostul ministru  apare in firma „Tim Rail Cargo”. Cei 12 angajati au muncit pe rupte, asta daca este sa ne luam dupa datele finaciare. Cifra de afaceri din 2013 a ajuns la un milion de lei, iar in 2014, a depasit 13 milioane de lei! Profitul net raportat a fost de 1,6 milioane de lei.

Sursa: cancan

1 comentariu

Lasa comentariu
  1. Pingback: Este incredibil ce s-a intamplat cu averea Elenei Udrea, in timp ce blonda era in inchisoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *