Este Ștefan Bănică jr. un bărbat violent? Să vedem ce spun cele care l-au cunoscut!

De-a lungul timpului,  Ştefan Bănică Jr.  a fost implicat în mai multe scandaluri monstru, unele dintre femeile care i-au fost alături plângându-se că el era foarte agresiv. De curând,  mama acestuia a mărturisit că fiul ei se pierde destul de repede cu firea.

”Cel mai mare defect al lui Ştefan este că e impulsiv. Dar îi trece repede”, a spus Sanda Liteanu, mama lui Ştefan Bănică Jr., la Europa FM.

În trecut, Cristina Ţopescu a făcut câteva dezvăluiri şocante despre relaţia ei cu Ştefan Bănică Jr. „Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, mărturisea aceasta, potrivit revistatango.ro.

De asemenea, după divorţul de Ştefan Bănică Jr., Andreea Marin spunea, la Teo Show:  “Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divorţ.  Sunt lucruri mult mai grave de atât, care pot însoţi infidelitatea. De pildă agresivitatea, reacţiile necontrolate ale omului de lângă tine, mai ales când acestea se petrec sub ochii omuleţului de lângă tine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *