Euroconstruct intră în ograda lui Simirad

Euroconstruct - drumEuroconstruct Group SRL Iaşi, patronată de Constantin Pricop, care e cercetat de către DNA pentru fals şi uz de fals este firma care a asfaltat cele mai multe artere din municipiul Iaşi în “Marea Asfaltare”. Uite că acum a intrat şi pe domeniul preşedintelui Simirad, abonându-se la banii europeni alocaţi pentru modernizarea drumului judeţean 282 Iaşi-Botoşani. Contractul de execuţie a fost semnat pe 3 ianuarie 2011.

Probabil că Euroconstruct va fi catalizatorul unei noi poveşti de iubire între cei doi edili. Deşi nu a depus cea mai mică ofertă, firma lui Constantin Pricop a fost desemnată câştigătoare pentru executarea lucrărilor „La licitaţie s-au înscris 12 oferte. Cea mai mică a fost de 30,6 milioane de lei, fără TVA, iar cea mai mare a fost cea a firmei PA&CO International, de 57,9 milioane de lei”, a precizat Sebastian Tătaru, purtătorul de cuvânt al CJ Iaşi.

Valoarea contractului prins de Euroconstruct este 46,7 milioane lei fără TVA, cu o treime mai mare faţă de cea mai avantajoasă ofertă. Lungimea drumului ce va fi modernizat este 38,34 km. Proiectul trebuie executat în termen de 18 luni de la data semnării contractului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *