EXCLUSIV A dat-o de gol chiar finul ei. Ilinca Vandici se mărită!

Trăieşte de numai o lună o poveste de dragoste intensă cu un tânăr de bani gata, însă relaţia lor a escaladat rapid. Astfel, Andrei Neacşu a cerut-o deja în căsătorie pe Ilinca Vandici, iar cei doi au au şi o dată limită pentru cununia civilă. Iunie 2017. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are toate detaliile.

Andrei şi Ilinca formează un cuplu de numai o lună.
Andrei şi Ilinca formează un cuplu de numai o lună.

Viaţa amoroasă a Ilincăi Vandici a fost una de-a dreptul tumultoasă în ultima vreme. Ea s-a iubit timp de un an şi jumătate cu fotbalistulCătălin Ţîră, iar apropiaţii erau convinşi că cei doi vor ajunge în faţa altarului în cel mai scurt timp. Ei bine, lucrurile nu s-au petrecut aşa nici pe departe, având în vedere că Ilinca a decis că ea şi puştiul de 23 de ani nu se potrivesc câtuşi de puţin. Astfel, vedeta TV a decis să îi dea papucii acestuia, însă nu a stat prea mult timp singură şi s-a cuplat cu un alt sportiv. El se numeşte Andrei Neacşu, este, la fel ca şi Cătălin, mai mic decât ea, şi practică luptele la nivel profesionist. De aemenea, băiatul de bani gata este cunoscut pentru faptul că schimbă femeile ca pe şosete şi umblă după femei celebre.

Până de curând, vedeta TV era îndrăgostită de Cătălin Ţîră.
Până de curând, vedeta TV era îndrăgostită de Cătălin Ţîră.

Au deja o relaţie solidă!

Deşi mulţi au crezut că idila lor va fi foarte scurtă, cei doi au trecut de prima lună de relaţie şi sunt îndrăgostiţi nebuneşte. Relaţia lor este una atât de solidă, încât deja vorbesc despre căsătorie. Luna aceasta, Ilinca şi Andrei au fost martori la cununia civilă a unui bun prieten al tânărului. Mai mult, ei vor fi naşii de cununie ai lui Eduard, care se va însura religios anul viitor: ”Andrei i-a spus Ilincăi că îşi doreşte să o ia de soţie şi nu m-ar mira să participăm anul acesta la o cununie civilă. Ei anul viitor vor fi naşi, aşa au stabilit la modul cel mai serios. Cererea în căsătorie a fost făcută, ne aşteptăm în curând să apară şi un inel, să facă totul oficial. Ilinca şi Andrei sunt de nedespărţit. Dacă stai cu ei ai senzaţia că formează un cuplu de câţiva ani, nu de câteva săptămâni”, a declarat un apropiat al celor doi.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *