ILINCA VANDICI a făcut pasul cel mare? Vedeta a fost dată de gol:’’Te-ai căsătorit în Republica Dominicană‘’

Ilinca Vandici trăieşte clipe foarte frumoase alături iubitul ei, Andrei Neacşu, căruia îi va dărui un copil. Cei doi se relaxează într-o vacanţă mult dorită în Punta Cana, Republica Dominicană, şi se bucură de toate momentele pe care le petrec acolo.

După ce s-a aflat că va devein pentru prima data mămică, o prietenă a cuplului a anunţat de curând că aceştia urmează să îşi oficializează relaţia, se căsătoresc, însă data este încă incertă. La scurt timp, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleţ în care coboară dintr-un elicopter, cu care se plimbase.

Fanii sunt de părere că aceasta şi-a oficializat relaţia cu Andrei în această vacanţă. ‘’Te-ai căsătorit în Republica Dominicană’’, i-a scris una dintre prietenele virtuale.

Camelia Enciu, prietena Ilincăi Vandic, a dezvăluit că vedeta este mai fericită ca niciodată, iar Andrei Neacşu este bărbatul pe care şi l-a dorit întotdeauna, subliniind faptul că până acum aceasta nu a avut noroc în dragoste. Totodată, Enciu a spus că Vandici şi Neacşu urmează să-şi unească destinele şi să devină o familie şi în faţa legii şi a lui Dumnezeu.

„Cum să nu îşi dorească? E un lucru minunat care i se întâmplă în viaţă. Andrei este un băiat excepţional care merită ca Ilinca să ofere acest miracol de a avea un copil împreună. Înţeleg că sunt extraordinar de bine ca şi cuplu, se înţeleg foarte bine şi atunci e un moment prielnic în viaţa lor să apară şi un copil. E un copil aşteptat din partea amândurora. Ea şi-a dorit dintotdeauna o familie şi nu neapărat acum, în acest moment. Ea este un om serios, este o fată serioasă, care toată viaţa a avut cinci mari relaţii, că eu o ştiu pe Ilinca de acum 12-13 ani. Nu chiar de puţin timp. Eu m-am întâlnit vara trecută cu Ilinca şi erau împreună deja. Au mai bine de jumătate de an, dacă nu mai mult. Ea este foarte, foarte fericită în această relaţie şi este foarte mulţumită. Acest băiat chiar este un om minunat, de care chiar ea avea nevoie. Pentru că Ilinca este un om bun şi merita un om pe măsura ei. În sfârşit un băiat care chiar o iubeşte. În toate relaţiile nu a greşit Ilinca. Nu a fost ea niciodată cea care a greşit. Ei au călcat greşit. Nu neapărat înşelat dar şi în alte sensuri. Cred că va urma că acesta e mersul firesc al lucrurilor. O cununie civilă după care o nuntă, nu? Ştiu că Ilinca are o relaţie foarte bună cu mama lui, aşa că în familia lui a fost acceptată extrem de bine şi bineînţeles şi el în a ei”, a declarat Camelia Enciu, prietena Ilincăi Vandici.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *