EXCLUSIV! Militarul acuzat de homofobie la MasterChef arunca-n aer PRO TV-ul! „Au taiat la montaj imaginile in care mi se faceau gesturi obscene cu morcovul”! Florin despre gay: „Niste anomalii genetice”

Florin Valea, militarul care a decis sa paraseasca competitia MasterChef pentru ca nu suporta sa fie coleg cu travestitul Cora, a reactionat dur fata de modul in care aceasta poveste a fost prezentata de PRO TV.

Florin Valea e primul concurent din istoria show-ului MasterChef care renunta de bunavoie la competitie. Imediat dupa ce a plecat din studio, colegii, dar si juratii l-au acuzat pe Florin de homofobie si discriminare sexuala, cazul aparand imediat in toata presa.

 

1

Cu cateva zile in urma, Florin Valea a reactionat dur, explicand ca iesirea lui a fost provocata de comportamentul travestitului si nu doar de prezenta lui in studio, insa respectivele momente ar fi fost taiate la montaj pentru a-l scoate pe el tap ispasitor. El nu si-a cerut scuze, ci din contra, a continuat atacurile la adresa persoanelor cu alte orientari sexuale, pe care le califica ca fiind „anomalii genetice”.

„Le multumesc celor care ma sustin si care sunt de acord cu principiile mele. Daca urmariti MasterChef SUA sau MasterChef UK nu veti vedea astfel de personaje. La montaj au fost taiate imaginile in care doamna/domn facea gesturi obscene cu morcovul sau glume nesarate, dar de, pentru rating si audienta unii calca peste orice principiu. Nu am nimic cu orientarea lor sexuala, sunt niste anomalii genetice (in opinia mea) si mi-e mila de ei, dar nu cred ca trebuie sa ma simt obligat sa fac echipa cu astfel de oameni”, a afirmat Florin.

2

Florin ataca si PRO TV-ul, post pe care-l acuza ca exploateaza la maxim iesirea lui din concurs de dragul audientei. „Nu inteleg de ce PRO TV exploateaza in acest fel iesirea mea din concurs, postand din 3 in 3 zile acest lucru. A fost decizia mea si nu am nici un resentiment vis-a-vis de acest aspect. Nu accept transsexualii si asta e alegerea mea. Unde e sloganul PRO TV: Gandeste liber? Sunt acuzat de discriminare dar as vrea sa evidentiez urmatorul aspect: in cadrul emisiunii, barbatilor le-a fost interzis sa fie imbracati in bermude, tricouri cu mesaje, tricouri cu carouri, etc, iar acestui barbat (sau scuze, acestei doamne) i-a permis sa se decoreze ca si bradul de Craciun de pe Time Square. Unde este discriminarea? Nu am absolut nici o problema cu orientarea sexuala a unei persoane, dar manifestarile transsexuale nu le accept. Daca totusi persoana doreste sa si le manifeste, aceasta ar trebui sa aiba loc intr-un cadru intim sau locuri speciale, destinate acestei categorii”, a mai spus Florin.

 

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *