Face bani pe banda rulantă! Ce BOLID conduce acum Smiley! Rar vezi acest model pe străzile din România

Este unul din cei mai dority barbaţi din România, oficial e singur şi are şi un ”accesoriu” pe măsură! Este vorba de smiley, artistul care conduce o maşină râvnită de mulţi dintre bărbaţii din România!

Smiley a fost fotografiat, recent, tocmai când cobora din automobilul său, nou-nouţ, de care este foarte mândru. Are şi de ce, pentru că cel puţin deocamdată, nu mai există un asemenea fericit proprietar în România. SUV-ul i-a venit, pe comandă, de la constructorul bavarez, şi cântăreţul nu se desparte deloc de el, mai ales că are ceva kilometri de ”înghiţit”, din Capitală, unde işi desfăşoară activitatea, până la reşedinţa sa din Cernica!

Artistul conduce noul Land Rover Discovery Sport, înlocuitorul gamei Freelander. Land Rover Discovery Sport a fost lansat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014. Modelul este propulsat deun motor pe benzină de 2,0 litri care devoltă 240 CP, dar şi varianta diesel de 2,2 litri disponibil în două variante de putere: 150 CP şi 180 CP. Precum şi varianta turbodiesel, de 2,0 litri, propulsor construit în mare parte din aluminiu.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *