Face sex cu toti, dar unul i-a pus capac! N-ai sa crezi care mascul feroce a facut-o pe Denisa Botcari sa planga dupa el

Denisa Botcari a intrat in atentia presei dupa ce a declarat ca avea o relatie cu Adrian Cristea, inca de cand acesta era cuplat cu Bianca Dragusanu. Desi toata lumea ca are o afinitate pentru fotbalist, un alt „donjuan” i-a pus inima pe jar.

In doar cateva luni, Denisa Botcari a reusit perfomanta sa se cupleze cu sapte barbati celebri si ravniti, din showbiz-ul romanesc. Desi a fost fotografiata in compania lui Cristea, a lui Catalin Botezatu sau a lui Irinel Columbeanu, cel dupa care suspina este nimeni altul decat Liviu Varciu.

 

Denisa si Varciu s-au impacat dupa ce blonda a avut o idila si cu Irinel

Denisa si Varciu s-au impacat dupa ce blonda a avut o idila si cu Irinel
O iubire de-o seara
Un adevarat „casanova”, Liviu Varciu nu o putea rata pe nou-venita pe meleaguri mioritice, Denisa Botcari. Zis si facut. Cei doi s-au intalnit pe holurile unui post de televiziune si au inceput sa socializeze. Din pacate pentru blonda, aceasta socializare nu a durat mai mult de un weekend la mare, unde cei doi chiar au fost fotografiati impreuna

Daca, pentru prezentatorul TV, Denisa a fost doar o iubire de-o seara, lui Botcari i s-au aprins calcaiele, dupa el. Se zvoneste ca, in vara, blonda facuse o adevarata pasiune pentru Varciu si ca incerca sa faca tot posibilul ca acesta sa inceapa o relatie in adevaratul sens al cuvantului, cu ea. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat, iar tanara s-a aratat extrem de afectata.

Denisa si Liviu s-au dus la taxi tinandu-se de mana

Denisa si Liviu s-au dus la taxi tinandu-se de mana
Plangea si declara ca-l iubeste

Momentul in care blonda a inceput sa faca o pasiune pentru Varciu a fost chiar acela in care fostul prezentator TV a refuzat sa ii mai raspunda la telefon. Disperata, Botcari nu a stat cu mainile in san si a incercat sa faca interventii pe langa prietenii lui Varciu ca sa-i readuca in cercuri comune. Degeaba i-au spus toti ca Liviu nu era intersat de o relatie serioasa, ca ea nu si nu, asa ca a insistat pe langa el timp de cateva saptamani. Nici macar lacrimile ei nu au impresionat prea mult, dar, in cele din urma, Varciu i-a acordat o noua sansa, insa numai pentru un weekend, nu mai mult.

 

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *