Din nou în genunchi în faţa lui Vincenzo Antonia nu-şi găseşte liniştea cu o lună înainte de naştere

Cu doar o lună înainte de a naşte bebeluşul lui Alex Velea, Antonia se chinuie să-l înduplece pe soţul ei italian să-i aducă fetiţa în România, pentru a-şi cunoaşte frăţiorul.

  • La începutul lui ianuarie, Antonia și Alex Velea vor deveni părinții unui băiat

Programată să nască în prima decadă a lunii ianuarie, după cum ea însăşi ne-a mărturisit, Antonia are o mare dorinţă, pe care a destăinuit- o, în premieră, ziarului Libertatea.

Artista vrea ca Maya, fetiţa de patru ani pe care o are din căsătoria cu Vincenzo Castellano şi care acum locuieşte cu tatăl ei, în Italia, să se afle lângă ea, în acele momente, pentru a-şi cunoaşte frăţiorul imediat după venirea lui pe lume.

“Doar de tatăl ei depinde, doar cu el vorbesc, nu am treabă cu ceilalţi. E normal s-o aducă pe Maya în România, să stea şi cu mine. Fetiţa mea e un copil tare bun. E încântată că va avea un frăţior, vreau să-l cunoască atunci când o să nasc”, a mărturisit Antonia pentru Libertatea.

1607012-254127788082123-2061001557-n

Dacă Vincenzo (foto) nu-i ia în seamă ruga, artista nu-şi va mai vedea copilul mult timp de-acum înainte.

“Eu nu mai pot merge în Italia, mai am o lună până nasc şi mi s-a interzis să mai zbor”, ne-a mărturisit ea.

Iar după naştere, va mai trece o vreme până va fi aptă să călătorească din nou. În ceea ce priveşte noul venit, Antonia susţine că e pregătită să-l întâmpine.

“Nu sunt superstiţioasă, totul e gata. I-am aranjat camera, am cumpărat pătuţul. I-am luat şi hăinuţe”, a adăugat cântăreaţa.

Antonia speră ca la anul să se mute cu Alex Velea şi cu bebeluşul lor la casa cu grădină de construcţia căreia intenţionează să se apuce.

«Intenţionez să stau acasă jumătate de an!»

Altfel, Antonia a renunţat deja să mai urce pe scenă. Ea intenţionează să-şi reia cariera abia în vara anului viitor.

“Voi naşte prin cezariană, întrucât mai am o astfel de operaţie. Acum depinde cum îmi revin. Pe Maya am născut-o în Italia şi a trebuit să aştept trei luni doar ca să pot zbura până în România. Intenţionez să stau acasă cam jumătate de an”, a adăugat Antonia pentru Libertatea.

 

Sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *