„Am facut sex in masina, pe camp!” Vezi ce cantareata de la noi a atins culmile placerii la campie

Liliana Nae, cunoscuta publicului drept Neylini, a acordat un interviu pentru Cancan.ro, in care vorbeste viata ei sexuala, dar si despre relatia „speciala” pe care a avut-o cu baietii in copilarie.

Desi nimeni nu s-ar fi asteptat sa o auda vorbind despre experientele ei sexuale, si asta din cauza respectului pe care i-l poarta mamei sale, cantareata Neylini a dat, totusi, din casa, cateva amanunte picante.

Neylini a marturisit ca a facut sex in masina, pe camp

Neylini a marturisit ca a facut sex in masina, pe camp

Cantareata in varsta de 30 de ani a marturisit ca cea mai excentrica partida de amor s-a consumat intr-o masina, pe camp. Neylini a spus ca nu se plictiseste nici in dormitor, intrucat stie cum sa-si surprinda partenerul.

Neylini a povestit ca a avut o relatie speciala cu baietii inca din copilarie. Avand un frate, cantareata a copilarit mai mult printre baieti, carora le-a imprumutat pasiunile si obiceiurile. „Am jucat fotbal, am fost portar, am batut baieti” a declarat Neylini pentru Cancan.ro.

La 30 de ani, cantareata are sani de pustoaica

La 30 de ani, cantareata are sani de pustoaica

Fratele ei a fost cel care a invatat-o cum sa-i „altoiasca” pe baieti. „Fratele meu a vrut sa fiu o fata desteapta si sa nu iau bataie de la baieti si m-a invatat karate. Ne uitam la filme cu Bruce Lee si mi-a zis ca daca nu ii bat pe baieti o sa ma bata el . Asa ma educa el” a adaugat Neylini.

Neylini a fost o batausa in copilarie

Neylini a fost o batausa in copilarie

Nici iubitii de mai tarziu ai artistei nu au scapat de „ciomageli”. „Ne-am mai certat, am mai dat o palma” a declarat cantareata.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *