Familia romanului inchis in Malaezia plange incontinuu de cand a aflat ca Ionut va fi executat ”Ii rugam pe toti sultanii…”

Tatal si bunica lui Ionut Gologan il implora pe Sultanul din Selangor sa-l gratieze, pentru a-l scapa de pedeapsa cu moartea care a ramas definitiva, dupa cum au decis marti judecatorii din Malaezia.

Rudele lui Ionut Gologan au aflat, marti, teribila veste: apelul inaintat de avocatii lui Ionut fata de decizia de condamnare la moarte a fost respins, iar decizia in apel este definitiva. Mai exista insa o ultima sansa, iar aceasta este gratierea, care ar putea fi acordata de Sultanul din Selangor.

In tot acest timp, decizia de condamnare la moarte prin spanzurare se suspenda, iar formalitatile pot dura ani.

Dimitru Gologan face apel la clementa sultanilor

Dimitru Gologan face apel la clementa sultanilor

“Mi-au spus de la minister (MAE, n.r.) ca se fac demersuri de maine incolo pentru gratierea acestuia. Mi-au mai spus de la minister ca de cativa ani n-au mai omorat pe nimeni si se fac acolo demersuri sa se scoata pedeapasa cu moartea. Dureaza cativa ani de acum inainte” a declarat “La Maruta” tatal lui Ionut Gologan.

Familia lui a vorbit sambata trecuta cu acesta. Bunica lui Ionut nu se mai poate opri de atunci din plans.

Bunica lui Ionut ar vrea sa-l mai vada o data

Bunica lui Ionut ar vrea sa-l mai vada o data

“I-am zis: Ionut, fii supus, respecta legile care ti se dau acolo, si poate treci de hopul asta… Ionut, eu vreau sa vii in tara, sunt batrana vreau sa te mai vad o data. I-am rugat pe toti, pe toti sultanii, sa aiba mila de tineretea lui si sa-l repatrieze in Romania, sa-i suspende pedeapsa. Sa inteleaga sultanii ca e un suflet de copil nevinovat care a picat in capcana asta. Vreau sa ma duc acolo, sa-l mai vad si eu o data pe Ionut pe care l-am crescut de mic.” a spus bunica lui Ionut.

“Mi-as dori sa mai ajung acolo si cu bunica, dar nu rezista pe avion, are 81 de ani.” a completat Dumitru Gologan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *