Fanii au dat-o de gol! De ce scrie ANDREEA MARIN mesaje misterioase doar în limba engleză!

În anul 2006, se întâmplau două mari evenimente în viaţa lui Ştefan Bănică Jr.: se despărţea de Camelia Constantinescu, mama primului său copil, apoi se cupla cu Andreea Marin, cea care i-a fost alături câţiva ani, însă s-au despărţit cu mare scandal, după ce cântăreţul a fost surprins cu Lavinia Pârva.

În această perioadă, din nefericire, Andreea Marin trece din nou prin momente dificile, după ce a anunţat că divorţează şi de cel de-al treilea soţ, Tuncay Ozturk. Căsnicia lor a durat trei ani de zile, medicul se înţelegea de minune cu fiica Andreei Marin din căsnicia cu Bănică, iar cei doi soţi discutau inclusiv despre venirea pe lume a unui copil.

Andreea Marin scrie constant mesaje în limba engleză, ce par să fie destinate pentru Tuncay.
Andreea Marin scrie constant mesaje în limba engleză, ce par să fie destinate pentru Tuncay.

Însă, imediat după ce a făcut anunţul despre divorţ, Zâna a început să posteze pe contul ei de Instagram o serie de mesaje misterioase, în limba engleză, ce par să fie adresate celui care îi va deveni curând fostul soţ. În urmă cu puţin timp, unul dintre admiratorii ei a dat-o de gol, în privinţa motivului real din spatele acestor mesaje: „În română nu mai este cool să scrii? Sau scrii doar în engleză ca să înţeleagă turcul?”.

 

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *