ANDREEA MARIN şi-a dat dieta peste cap la o şaorma în doi, cu soţul!

La începutul anilor 2000 Andreea Marin cucerea inimile a milioane de telespectatori atunci când apărea pe micile ecrane în postura de “Zână a Surprizelor”.

Timpul a trecut, a urmat căsnicia cu Bănică Jr, relativ recent şi divorţul, iar zâmbetul ei molipsitor, ascundea acum părţile mai puţin fericite ale situaţiei, respectiv durerea normală, inerentă oricărei separări. După ce a trecut peste Andreea a regăsit dragostea în braţele lui Tuncay Ozturk, un tânăr medic turc. Uneori, dragostea chiar apare de unde nu te aştepţi şi nu este nevoie ca fluturii să apară instantaneu pentru ca relaţia să devină una solidă şi de durată.

Cu toate că iniţial era vorba doar de o relaţie medi

-pacient, lucrurile au evoluat natural, iar Zâna a început să îşi deschidă sufletul în faţa bărbatului. „Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament. Eram concentrat pe ceea ce fac, ca ea să fie mai bine, nu mă gândeam la altceva atunci. Înainte să facem un pas împreună, ne-am deschis foarte mult inima. A fost spontan, am vorbit mult, foarte mult şi am ajuns aici” povestea Tuncay despre primele momente în care s-a înfiripat povestea de dragoste dintre el şi Andreea Marin.
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au bucurat de o ieşire romantică la... şaorma!
Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au bucurat de o ieşire romantică la… şaorma!
Deşi soţia sa are deja un copil, Tuncay Ozturk povestea nu demult că şi-ar dori chiar şi trei copii cu Andreea, el provenind dintr-o familie numeroasă, spusele sale fiind confirmate de Zâna care a recunoscut că cei doi încearcă să îi aducă un frăţior sau o surioară Violetei. În cazul Zânei şi a soţului ei, iubirea a venit treptat, în ţara în care s-au născut multe poveşti faimoase, drept dovadă că viaţa nu ţine cont de graniţe, fie ele lingvistice, culturale sau religioase. Cu toate că, în ultima perioadă s-au înmulţit din nou zvonurile despre certurile dintre cei doi, iată că nici o problemă nu este de nerezolvat, mai ales când soţul îţi oferă o ieşire romantică în oraş la… şaorma! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a primit o serie de fotografii pe pont@cancan.ro în care Andreea apare alături de Tuncay, la ora 21:50, într-un faimos fast food bucureştean, în timp ce savurează mâncarea care îi aminteşte probabil medicului de locurile sale natale.
Deşi ţine în general la siluetă, pofta pare să fie mare în cazul Andreei, care nu s-a mulţumit doar cu preparatul din farfuria plină, comandând în plus. Cei doi păreau să se simtă foarte bine, zâmbind şi glumind, cu toate că, la un moment dat, atmosfera părea să fie uşor tensionată, dar suntem siguri că era vorba doar de nerăbdarea de a gusta preparatele culinare! Un lucru e clar: cu şaorma în meniu la acest mod e greu ca Andreea să apară prea curând pe verdict.ro, site-ul nr. 1 de fashion review!
sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *