Fascinată de Bollywood, ieşeanca Iulia Vântur îşi trăieşte visul! Primele declarații despre cooptarea ei într-un film indian

Iulia Vântur va juca în filmul indian „O Teri”, pelicula produsă de Atul Agnihotri, avîndu-i în rolurile principale pe Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias, în regia lui Umesh Bhisht ce urmează a fi lansată în India, în luna martie.

După ce a dansat de câteva ori în ringul visurilor de la „Dansez pentru tine”, Iulia Vântur are acum prilejul să facă acest lucru alături de doi actori indieni foarte îndrăgiţi la Bollywood: Pulkit Samrat şi Bilal Amrohi, înconjurată de zeci de dansatori profesionişti. „Producătorii au organizat un casting pentru songul „Ummbakkum” din filmul „O Teri” de care am aflat ulterior, de-abia după ce m-au cooptat în acest proiect. S-a întîmplat că producătorii filmului să mă vadă dansînd, pare-se că au fost încîntaţi de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au văzut şi în emisiunea „Dansez pentru ţine” şi astfel a venit propunerea pe care, sincer, am luat-o drept o glumă. Deşi mai primisem anterior alte oferte de a apărea în song-uri la Bollywood,” povesteşte Iulia Vântur despre felul în care a fost selectată pentru apariţia din pelicula „O Teri”. „Producătorii au considerat că mă potrivesc foarte bine tiparului căutat de ei, pentru rolul unei „străine”, un personaj exotic, capabil să exprime dansînd exuberanţa, energie pozitivă.”, mai spune Iulia.

„Mă bucur că am avut ocazia să explorez „mirajul bollywoodian”, continuă ea, „că am simţit pe propria-mi piele cum se creează astfel de momente artistice pline de emoţie, de expresivitate, înconjurată de oameni care iubesc viaţă, care exprimă din tot sufletul acest lucru şi se bucură de ceea ce fac.”, povesteşte ea. Iulia s-a simţit foarte bine de-a lungul celor două zile de filmare pe care le consideră o experienţă inedită. „Am lucrat cu o echipa extraordinară care m-a făcut să mă simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionişti, cu o condiţie fizică extraordinară, care m-au dus cu gîndul la baletul emisiunii „Dansez pentru ţine.”, spune Iulia despre echipa cu care a lucrat.

Şi piesa pe care s-au făcut filmările a fost pe placul Iuliei. „Când am auzit pentru prima dată piesa „Umbaakkam” am simţit nevoia să mă mişc, să dansez, este o piesă antrenantă, are o energie molipsitoare. Mi-a făcut plăcere să dansez pe aceste ritmuri, care prind oriunde în lume”, mai spune ea. Iulia a repetat coregrafia cu Remo D’Souza, cel mai bun în acest domeniu din India şi a fost la înălţimea partenerilor săi. Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai ţări designeri indieni, Ashley Rebello şi Alvira Agnihotri şi au fost o combinaţie între stilul western şi cel indian. „A fost o experienţă memorabilă din care am învăţat şi mai mult să mă bucur, să trăiesc momentul şi să transmit mai departe energia mea. Mă simt norocoasă şi recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit aici”, mărturiseşte blonda.

(sursa: www.libertatea.ro. Detalii, AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *