Doamna Masterchef e singură. S-a despărţit de iubitul italian

O mai ţineţi minte pe Aida Parascan? Prima femeie Masterchef din România şi-a schimbat total viaţa după câştigarea concursului culinar de la PRO Tv. Buzoianca a trecut şi prin agonie, dar şi prin extaz, iar după eşecurile din viaţa amoroasă, a dat lovitura în afaceri. Cu banii de la PRO Tv şi-a deschis o cofetărie şi-şi creşte singură cei trei copii.

A avut numai ghinioane în dragoste! Primul soţ al Aidei Parascan (32 de ani) a decedat într-un accident de maşină, când ea era gravidă cu prima fetiţă, Gianina (12 ani), iar în urmă cu câteva luni, buzoianca s-a despărţit de iubitul ei italian, Sebastian, după 6 ani de relaţie. Deşi aveau împreună doi copii, Samuele (6 ani) şi Emilia (3 ani), Aida a spus „pas” relaţiei pentru că nu se mai iubeau. „Unul aici, celălalt la două mii de kilometri distanţă. Nu s-a putut, aşa că ne-am despărţit. În asemenea condiţii nu e deloc bine, nu mai erau sentimente la mijloc”, a spus câştigătoarea show-lui culinar.

Ca orice femeie rămasă singură, Aida a suferit, mai ales că pe umeri i-a căzut întreaga responsabilitate a creşterii celor trei copii. Ajutor nu a avut de la fostul iubit. „Pot să-mi cresc copiii singură, nu am nevoie de nimic. Contează foarte mult să am linişte sufletească. Din când în când o mai chem pe mama să mai aibă grijă de fete. Muncesc de dimineaţa până seara. Uneori, peste 16 ore pe zi”, a mărturisit Aida.

Singură şi fără sprijin, Aida a făcut cea mai importantă mişcare. Cu o parte din banii de la Masterchef, aceasta şi-a deschis la 15 decembrie o cofetărie în mallul din Buzău. „Am închiriat un spaţiu şi am deschis „Arte Dolce Salato”. 30.000 de euro am investit în utilaje: cuptoare de 10 tăvi, răcitor de temperatură şi multe altele. Toată bucătăria am adus-o de afară, pentru că nu am vrut să vin cu aragazul de acasă. Fac torturi personalizate, bufeturi reci, candy baruri.  Eu mă ocup de bucătărie, iar de vânzare o fată. Acum am nevoie de un cofetar”, a povestit doamna Masterchef.

„Prăjiturile costă 4 lei, însă folosesc doar ingrediente de bună calitate. Sunt reţete de bază, uşor modificate de mine pentru că folosesc combinaţii proprii de arome exotice la multe creme”, mărturiseşte Aida. Aceasta vine zilnic la cofetărie şi lucrează mai mult pe comenzi pentru nunţi, botezuri şi petreceri private. În weekenduri, Aida organizează în faţa cofetăriei, pe holul mall-ului, un atelier de bucătărie pentru copii. Cei mici învaţă gratis să prepare prăjituri şi tot ei le mănâncă, la sfârşit. În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul „MasterChef” şi premiul de 50.000 €. Abia în decembrie a reuşit să-şi îndeplinească visul de a-şi deschide propria afacere în domeniul culinar.

(sursa: www.click.ro. Detalii, AICI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *