Fashion de pipiţe şi respectul de sine

Ştim că sunt momente în care doriţi să ne „ucideţi” cu îmbrăcămintea sau accesoriile purtate! Dar, e bine de reţinut!, că s-ar putea ca „asasinatul” pe care l-aţi pregătit cu atâta migală, să aibă cu totul şi cu totul altă finalitate.

Evitaţi să fiţi ridicole, fetelor!

Vă place să purtaţi tocuri, dar nu ştiţi să mergeţi pe ele? Renunţaţi la idee! S-au inventat cizmele. Ţin şi de cald, şi de frig. Dacă, totuşi, vreţi să fiţi la înălţime, încălţaţi platformele: sunt mai comode şi stau bine pe piciorul oricărei femei.

Fiţi naturale!

Bărbaţii adoră asta, însă, toate cu o limită. Pe asemenea căldură, trebuie să aveţi un aer fresh. Folosiţi deodorantul sau măcar apa şi săpunul. Nu veţi da greş. În acest sezon, domnişoarele sunt înebunite după bronz, de aceea iau cu asalt piscinele, ştrandurile sau marea. Atenţie! Să vă luaţi şi silicoanele cu voi. Nu vă veţi scufunda ci, din contră, veţi pluti în…..ATENŢIE. Totuşi, există şi riscuri. Cauciucul se topeşte de la aşa mare căldură. Şi miroase urât…

Dacă este vară, avem şi distracţie.

Nu evitaţi cluburile, mai ales dacă sunteţi singuri şi neliniştiţi. Într-un asemenea loc veţi avea de unde alege. Marfă este… din belşug, cel puţin pentru o noapte.

Foarte cerute de către domnişoare sunt rochiţelele, fustiţele şi pantalonaşii scurţi. E cald şi pielea trebuie să respire. Cum altfel dacă nu expunând-o? Un avantaj este şi faptul că atragi privirile asupra ta. Şi ce priviri hulpave şi pline de dorinţe!…

Fiţi simple şi decente!

Evitaţi cât mai mult make-up-ul,  mai ales dacă aveţi un ten bronzat. Decât să vă curgă rimelul sau fondul de ten, mai bine să aveţi o piele curată.

Albul este la mare căutare, dar nu cu lenjerie intimă neagră sau colorată. Iar dacă e fără (lenjerie, fireşte) s-ar putea să aveţi probleme cu „meseriaşii” ieşiţi la agăţat sau cu poliţia.

În această perioadă, terasele sunt pline de „mimoze” cu tocuri foarte înalte, îmbrăcate provocator, accesorizate şi foarte „tunate“. Majoritatea ştiu să atragă atenţia, însă într-un mod neplăcut. Stilul simplu mereu va fi apreciat, nu dichiseala şi coloritul exagerat. Folosiţi curcubeul doar dacă aveţi o altă orientare… artistică! În rest, e bine aşa rău cum este!

Vă pup, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *