Femeia din spatele lui Iulian Dascălu are probleme cu Legea

Mâna dreaptă a Regelui mall-urilor s-a pricopsit, „din neatenţie”, cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Stela Fodor

Stela Fodor

Stela Fodor, director executiv al firmei miliardarului Iulian Dascălu, e vorba de Iulius Group SRL, a fost implicată, recent, într-un nefericit accident de circulaţie soldat cu rănirea unei femei aflate la volanul unui alt autoturism din trafic. Accidentul rutier a fost confirmat de Biroul de presă a IPJ Iaşi după ce, în prealabil, oamenii legii s-au cam făcut că plouă, pasând informaţia despre incident, asemeni unei mingi de ping-pong, ba la SMURD, ba la Ambulanţă, ba la 112. Oare de ce?

Cauză şi (d)efect

Bâlbâieli de tot râsul şi ezitări inexplicabile ale poliţiştilor ieşeni într-un eveniment de circulaţie terminat, din fericire, fără morţi ori răniţi grav. Protagoniştii incidentului rutier: o doamnă respectabilă pe numele ei Stela Fodor, aflată la volanul unui Mitsubishi Colt de culoare albastră, şi ieşeanca Graţiela Hrib, aceasta din urmă aflându-se la volanul unui Renault Megane, tot albastru. Potrivit mai multor martori oculari, accidentul rutier s-a produs miercuri, 27 aprilie, în jurul orei 15.30 după-amiază chiar în faţa sediului Serviciului Român de Informaţii Iaşi. Totodată, aceeaşi martori susţin că vinovată de producerea accidentului de circulaţie ar fi Steluţa, mâna dreaptă a miliardarului Iulian Dascălu, care nu ar fi acordat prioritate maşinii Renault Megane care se deplasa regulamentar în trafic. În urma impactului puternic, femeia aflată în Renault s-a lovit violent cu capul de parbriz, suferind un politraumatism cervical. Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a transportat victima la spital.

„Am fost internată la Neurochirurgie. Trebuie să port un guler cervical timp de 7 zile. Sunt puţin lovită şi la cap, însă, din fericire, nu este chiar aşa de grav”, a recunoscut victima.

Muşamalizare, muşamalizare, dar să ştim şi noi!

Deşi la momentul respectiv au existat în zonă destui martori oculari, başca jurnalişti care au imortalizat evenimentul rutier pe peliculă (n.r. – cu numere de înmatriculare, protagonişti principali, cnp-uri, martori, chibiţi, şi tot tacâmul), poliţiştii de la Rutieră au dat din colţ în colţ. Mai precis au avut, alături de şefii lor, o reacţie cam ciudată şi destul de întârziată. Doar după ce jurnaliştii au precizat cu exactitate locaţia şi persoanele implicate, totul a revenit la normal. Ulterior, după alte 3 – 4 ore, a sosit şi o reacţie oficială din partea IPJ Iaşi, prin vocea purtătorului de cuvânt Mădălin Ţăranu:

„În acest caz, echipajul poliţiei rutiere a fost sesizat direct de către dispeceratul 112. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului. Au acţionat conform legislaţiei şi procedurilor în vigoare, au efectuat cercetarea locului faptei. În caz s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”.

Atitudinea doamnei Steluţa Fodor a fost suprinzător de nefericită pentru un fost comunicator la CUG: ea l-a luat pe NU în braţe, nedorind să comenteze absolut nimic pe seama incidentului. No comment! Nici măcar scuze victimei. Tipic românesc!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *