Feng shui, vodoo sau magie albă?

Una e lumea filmelor cu Hary Potter, şi alta e realitatea! Oricum, pentru mulţi dintre noi (şi să nu spuneţi că voi nu sunteţi curioşi!), obiectele utilizate cândva de şamani sau vrăjitori ne atrag sau ne trezesc anumite semne de întrebare.

Ştiţi ce sunt magazinele ezoterice? Aţi vizitat vreunul din curiozitate măcar?

Noi am fost şi nu am găsit, din fericire, nici un element de magie neagră, nimic supranatural, care să ne înspăimânte. În schimb, am intrat într-o altfel de lume, unde poţi servi un ceai aromat, energizant, un ceai de fructe cu bucăţi de mere, scorţişoară şi migdale, completat de răsfoirea unei cărţi bune.

Şi, dacă tot am adus vorba de cărţi, magazinul ezoteric „Maya Concept” din Piaţa Unirii este singurul unde puteţi găsi tipărituri de specialitate scoase la Editura „For You”. Totodată, aici puteţi găsi icoane unicat, pictate pe scoarţă de copac, diverse bijuterii din argint cu pietre semipreţioase, un univers al aromaterapiei şi a principiilor feng shui.

Nu sunt vrăjitori sau cine ştie ce lucruri magice, însă, după cum spun repreentanţii magazinului, multe dintre acele obiecte pot completa sau crea ambianţa de relaxare spirituală şi psihică de care avem nevoie.

Merită să încercăm? Hmm

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *