Festival de amploare la Iaşi!

Unul dintre cele mai mari evenimente din ţară are loc la Iaşi! Chiar dacă Teatrul „Luceafărul“ are mai multe spectacole pentru copii, odată cu găzduirea Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii şi tineret, programul instituţiei s-a schimbat complet, majoritatea spectacolelor fiind adresate persoanelor cu vârste de peste 16 ani.

„Spectacolele din cadrul acestui festival sunt pentru copii, tineri şi adulţi care vor să aibă parte de un show senzaţional. Acest festival este deja la a IV-a ediţie şi a avut un real succes în fiecare an. De-a lungul timpului am avut trupe din întreaga lume: America, Chile, Brazilia, Asia, Indonesia şi aproape toată Europa. Din fericire, am găsit sprijin din partea multora, trupele care vor juca venind cu finanţare propie din partea ambasadelor sau a ministerelor din ţara de provenienţă”, ne spune Ioan Holban, managerul Teatrului „Luceafărul“.

Actori de seamă din Italia, Franţa, Olanda, Marea Britanie, Polonia, Germania şi Cehia au venit special în România pentru a oferi ieşenilor diversitate, având în vedere faptul că piesele sunt în special animaţii.

Chiar dacă majoritatea spectacolelor se vor ţine într-o limbă străină, Ioan Holban îi asigură pe spectatori că vor înţelege absolut toată acţiunea mulţumită profesionalismului actorilor.

Contribuţia investitorilor este de aproximativ 90.000 de euro, o sumă impresionantă dacă luăm în calcul interesul pentru cultură al populaţiei, în general. Preţul unui bilet este între 5 şi 10 lei, iar spectacolele vor avea loc până lpe data de 12 octombrie, inclusiv.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *